Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 2n Tarraco Zombie Experience

2n Tarraco Zombie Experience

2n Tarraco Zombie Experience

Divendres, 30 de juny, un grup de morts vivents es passejaran pels jardins del Camp de Mart
29/06/2017

 

Aquest divendres, 30 de juny, els jardins del Camp de Mart seran l’escenari del 2n Tarraco Zombie Experience. L’entrada és gratuïta i cal reservar plaça a www.tarragonajove.org o bé presencialment als jardins del Camp de Mart una hora abans de l’esdeveniment. Des de les 19.30 h, a l’accés als jardins per l’avinguda de Catalunya s'hi habilitaran taules d’inscripció per participar-hi.

Es tracta de la segona edició d’aquesta iniciativa, que l’any passat va aplegar més de 150 joves. A les 21 h s’obriran portes als i les joves, i també no tan joves, a partir de 16 anys i fins als 99 anys, i participaran en una activitat lúdica i cultural on hauran de sobreviure a l’atac de 25 zombies. Cal anar amb roba còmoda i signar la normativa i les instruccions de la dinàmica per reconèixer quins són els punts de fuga, els espais protegits i les zones altament infestades de l’ocupació zombie.

Aquesta proposta s’ha estat dissenyant des del passat mes de febrer i recull més de 30 joves implicats i implicades en la producció de la cartelleria, treball actoral, normativa, assegurances, avaluació, etc. Una iniciativa d’aquest nivell és una clara mostra de l’activisme lúdic i cultural del moviment associatiu i exposa especialment el treball compartit entre entitats juvenils. Tarraco Zombie Experience és una iniciativa de l’Associació de Jugadors/es de Rol de Tarragona i Torralba Teatre Jove en el marc del cicle d’activitats «Estiu Tarragonajove», i hi col·laboren Espallargas, Mercamoda i Casa Murillo.

L’Estiu TarragonaJove continua desplegant la seva programació. Un dels plats forts és el taller i xerrada del dijous 27 de juliol, que té per nom «Humor i teatre amb sentit comú». Hi haurà l’actor David Verdaguer, que convida a un laboratori teatral basat en l’art d’explicar-nos còmicament amb poques paraules. Un any més també es manté l'aposta per set casals temàtics que, sota l'etiqueta «Casals setmanals» i al llarg d'una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat i aposta clara des del Servei Municipal Tarragonajove, cal tenir present el «Clac! Cinema i acció», casal impartit per les professionals Eva Vallès i Ariadna Costa la setmana del 24 al 28 de juliol a l’Espai Jove Kesse.

Les inscripcions es podran realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça de la Imperial Tàrraco, 1), de dimarts a dijous, de 9 h a 14 h, (divendres fins a les 13 h), i dimarts i dijous, també, de 16.30 h a 19 h. L’Espai Jove Kesse (c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 h a les 21 h.

Segells de reconeixement d’administració oberta