Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 Aquest dijous a l'Espai Jove Kesse, sessió d'entrenament de l'optimisme

Aquest dijous a l'Espai Jove Kesse, sessió d'entrenament de l'optimisme

Aquest dijous a l'Espai Jove Kesse, sessió d'entrenament de l'optimisme

El taller és fruit de la col·laboració amb la Universitat Abat Oliva CEU
Aquest dijous a l'Espai Jove Kesse, sessió d'entrenament de l'optimisme Foto d'una de les activitats d'estiu
22/05/2017


En el marc del programa d'activitats Primavera Tarragonajove 2017, l'Oficina Jove del Tarragonès, finestreta comarcal d'atenció a joves promoguda per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona; amb la coorganització de la Universitat Abat Oliva CEU, proposa per dijous 25 de maig a les 18 h el taller Entrenament de l'optimisme, a l'Espai Jove Kesse.

Es tracta d'un taller per aprendre a treballar i educar l'actitud per tal d'influir en l'entorn i entrenar la motivació i la mirada positiva. Aquesta activitat està dirigida a persones de 14 a 35 anys, és gratuïta i requereix inscripció prèvia.

Les inscripcions es poden realitzar pel web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (Pl. Imperial Tarraco, 1) de dimarts a dijous de 9 a 14 h (divendres fins a les 13 h) i dimarts i dijous, també de 16.30 a 19 h; o a l'Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14) de dimarts a dissabte, de les 16.30 a les 21 h.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta