Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 Demà dimarts, 13 de juny, comencen les inscripcions de les activitats del curs 2017/2018 a l'Espai Jove Kesse

Demà dimarts, 13 de juny, comencen les inscripcions de les activitats del curs 2017/2018 a l'Espai Jove Kesse

Demà dimarts, 13 de juny, comencen les inscripcions de les activitats del curs 2017/2018 a l'Espai Jove Kesse

A més de la programació trimestral, l’equipament programa activitats gratuïtes durant tot el curs per oferir accions lúdiques i formatives al jovent a partir de 12 anys
12/06/2017

 

Dimarts, dia 13, a partir de les 10 h, comencen les inscripcions de les activitats per al curs educatiu, que es realitzaran d’octubre de 2017 a juny de 2018 a l’Espai Jove Kesse. Les persones joves —a partir de 12 anys— podran participar en accions lúdiques, formatives i activitats gratuïtes per a cada dia de la setmana.

D’aquesta manera, cada dim​arts es podrà participar a l’aula «Coaching personal: aprendre a aprendre», una activitat nova on, a través de les diferents sessions, s’entrenarà el pensament i la percepció per experimentar canvis intensos i motivadors per tal d’aconseguir els resultats esperats tant en l'àmbit escolar com personal.

Els dimecres serà el torn de l’aula de joves artistes. La condueix l’entitat Genovesa Narratives Teatrals, i es convidarà a participar en accions dissenyades i produïdes per ells i elles per tal de facilitar que es puguin tenir experiències en qualsevol àmbit cultural i artístic. També els dimecres es farà l’aula de cinema, a càrrec d’Eva Vallès i Ariadna Costa, que acompanyaran els i les joves en les seves pràctiques de creacions audiovisuals.

Els dijous, com és habitual, es continuarà fent l’aula de cuina «Xefs joves», a càrrec de Joan Aguadé, i l’aula d’iniciació al japonès, a càrrec d’Àngel Fco. Monedero.

Els divendres es mantenen l’aula de teatre jove i la d'aprofundiment de llengua japonesa.

Els dissabtes s’estrena una altra novetat, l'aula de creació i producció d’espectacles, a càrrec d’Héctor de la Salud. S’aprofundirà i s'experimentarà en les diferents tècniques de creació i disseny d’un espectacle de qualsevol tipus i àmbit.

Totes les activitats es realitzaran en horari de 18.30 h a 20 h i són gratuïtes. Es pot escollir entre dos períodes d’inscripció: d’octubre a febrer o d’octubre a juny.

A continuació, el quadre resum amb les activitats previstes:

  Dimarts Dimecres Dijous Divendres Dissabte

De 18.30 h a 20 h

Novetat!

Coaching personal: aprendre a aprendre

Novetat!

Aula de joves artistes

Aula de cuina "Xefs joves"

Aula de teatre jove

Novetat!

Aula de creació i producció d'espectacles

Novetat!

Aula de cinema

Aula de llengua japonesa. Iniciació Aula de llengua japonesa. Aprofundiment

Les inscripcions es podran realitzar a través del web www.tarragonajove.org o bé, presencialment, a l’Oficina Jove del Tarragonès (plaça de la Imperial Tàrraco,1) o al mateix Espai Jove Kesse (c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14).

Segells de reconeixement d’administració oberta