Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Espai Jose Kesse ofereix diverses activitats aquest cap de setmana

L'Espai Jose Kesse ofereix diverses activitats aquest cap de setmana

L'Espai Jose Kesse ofereix diverses activitats aquest cap de setmana

Un concert del cantautor Oriol Casals, el taller Foodgraphic i la 10a Jornada de rol Enrola't
L'Espai Jose Kesse ofereix diverses activitats aquest cap de setmana Foto: El cantautor Oriol Casals
18/05/2017


Aquest cap de setmana l'Espai Jove Kesse ofereix diferents activitats dins de la programació de primavera que es coorganitza amb les entitats i col·lectius de joves. D'aquesta manera, demà divendres, a partir de les 21 h a l'escenari de l'espai es podrà gaudir de la música d'Oriol Casals, un jove cantautor que arriba a Tarragona per oferir un concert íntim acompanyat de la seva guitarra amb temes propis i versions, aquesta acció està dins de la programació de l'Escenari Obert que es realitza com és habitual tots els divendres al vespre.

Dissabte dia 20, a partir de les 10 h i fins a les 14 h i de 16 a 20 h, l'Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha organitzat la Jornada Enrola't que arriba a la 10a edició. L'entitat té previst realitzar durant tot el dissabte diverses partides de rol de diferents tipus: Parthfinder, Cthulhu, Pendragon, Plenilunio i entre les quals destaca la visita i participació dels creadors del joc Devious. També hi ha previst disposar d'espais d'intercanvi i sortejos de manuals de jocs. Durant aquests anys l'objectiu de l'Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona ha sigut crear espais de relació i entreteniment i donar a conèixer les novetats al voltant d'aquest tipus de joc.


Dissabte a partir de les 17.30 h, com a novetat, es realitzarà el taller Foodgraphic impulsat pel col·lectiu Centvuitanta on es combinarà el concepte del menjar i la fotografia, per compartir idees amb el nostre entorn a través de les xarxes socials.


Totes les activitats són gratuïtes i condicionades a l'aforament de l'espai. Per més informació de les activitats: www.tarragonajove.org, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat o al 977 296 251 (Espai Jove Kesse).

Segells de reconeixement d’administració oberta