Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Espai Jove Kesse programa una desena d'activitats pel Casal X Setmana Santa

L'Espai Jove Kesse programa una desena d'activitats pel Casal X Setmana Santa

L'Espai Jove Kesse programa una desena d'activitats pel Casal X Setmana Santa

Coincidint amb el Casal, del 10 al 13 d'abril, el Kesse farà portes obertes.
05/04/2017

La 4a edició del CASAL X SETMANA SANTA comença el dilluns 10 d'abril i oferirà una desena d'activitats gratuïtes, a més d'accés lliure a espais i racons de joc i entreteniment sense necessitat de tenir el carnet Tarragonajove. Les activitats es duran a terme fins al 13 d'abril a l'Espai Jove Kesse, entre les 16.30 i les 21 h, i estan dirigides a joves de 12 a 35 anys. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis que proposa el casal de joves municipal durant tot l'any.

Així doncs, d'una banda seran quatre jornades de portes obertes, en què es podran usar les diferents aules i opcions que promou el casal, així com reservar espais i sales obertes a la cessió per realitzar activitats pròpies (dansa, teatre, fotografia, jocs i entreteniments, estudi i treballs grupals, activitats esportives...) sense necessitat d'estar en possessió del carnet Tarragonajove. I d'una altra, s'oferiran una desena d'activitats extraordinàries: bubble football, jocs de rol i estratègia, string art, grafitti amb stencils, decoració d'una mona de Pasqua, una gimcana, karaoke, videojocs...

A més, durant les quatre tardes s'organitza un curs de premonitors/es de lleure educatiu dirigit a joves de 14 a 17 anys. Seran quatre dies intensius dedicats a transmetre i descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l'educació en el lleure. Curs totalment pràctic on es recolliran els fonaments, habilitats i aptituds necessàries per construir el perfil i rol com a futur educador/a.

Una de les activitats amb més atractiu d'enguany serà el bubble football, una modalitat d'aquest esport en què els jugadors el practiquen dins de bombolles de plàstic gegants i on tot és permès. La finalitat no és tant marcar gols com xocar amb altres jugadors, caure a terra, rebotar, posar-se del revés... Aquesta serà la segona ocasió en què el bubble football visita l'Espai Jove Kesse, i ho farà el dia 13 al pati del casal i de la mà de Bubble Football Tarragona.

L'Associació Resistència Bandera Negra, per la seva banda, oferirà un taller de pintura de graffiti a través d'stencils amb estètica Pop Art. Els participants es faran una fotografia, la convertiran en una obra de Pop Art a través d'una aplicació informàtica, la retallaran amb un cúter fins a obtenir un stencil i amb un esprai de pintura deixaran el teu grafitti per a la posteritat en una paret del pati de l'Espai Jove Kesse.

Un any més, l'Associació de Jocs de Rol i Estratègia de Tarragona col·laborarà per dur a terme una llarga tarda, de 16.30 a 21 hores, dedicada als jocs de rol i estratègia.

L'Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21 h. El sistema de portes obertes permetrà l'accés a la totalitat de l'espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

L'Espai Jove Kesse tancarà entre els dies 14 i 17 i tornarà a la normalitat a partir del 18 d'abril.
 

Segells de reconeixement d’administració oberta