Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Estiu Tarragona Jove proposa més de 100 activitats i opcions formatives, lúdiques i culturals

L'Estiu Tarragona Jove proposa més de 100 activitats i opcions formatives, lúdiques i culturals

L'Estiu Tarragona Jove proposa més de 100 activitats i opcions formatives, lúdiques i culturals

Del 30 de juny al 16 de setembre s'ofereixen més de 2.000 places per a joves de 12 a 35 anys
L'Estiu Tarragona Jove proposa més de 100 activitats i opcions formatives, lúdiques i culturals Foto: Mauri
16/05/2017


Aquest any, l'Estiu Tarragonajove arriba amb més de 100 propostes i opcions formatives, lúdiques i culturals. Del 30 de juny al 16 de setembre, els joves de 12 a 35 anys disposaran de més de 2.000 places a les activitats formatives. Les activitats es realitzaran a l'Espai Jove Kesse i a l'Espai Jove La Palmera, però també n'hi haurà a altres espais de la ciutat com el Parc del Francolí, la platja Llarga, els Jardins del Camp de Mart, La Torre Forta, al Pont del Diable i al mercat de Bonavista, entre molts altres.

La programació d'aquest estiu s'ha elaborat a partir de les més de 60 propostes rebudes, la major part provinents de grups de joves, col·lectius i entitats. S'han treballat amb els seus promotors i sumant les propostes de cursos, activitats, tallers i espectacles al Kesse, a La Palmera i altres espais joves de la ciutat, 8 de cada 10 s'han inclòs. Bona part de les que no han entrat en aquesta edició, ja s'estan pre-programant per la temporada de tardor. La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha explicat que un dels principals objectius és crear dinàmiques que estimulin l'actitud activa de la gent jove i crear un model de lleure que aglutini les diferents entitats, col·lectius i persones que ofereixen serveis per a joves.

Entre les moltes novetats, un 55% de la programació és nova, en destaca la presència del conegut bloguer i influencer "Yonolotiraría", Javier Barquín, que oferirà un taller de "Do it Yourself" d'explotació d'idees de reciclatge en clau creativa. També l'actor David Verdaguer realitzarà un laboratori teatral basat en l'art per parlar d'humor i teatre amb sentit comú. A més de les propostes artístiques, es posa en marxa el CLAC, Casal de cinema i acció que dirigiran Eva Vallès i Ariadna Costa amb l'objectiu d'apropar la feina que hi ha darrere d'una producció com un llarg o un curtmetratge.

La consellera Ivana Martínez ha convidat a tots els joves a participar i gaudir de les propostes i ha explicat: "l'Estiu Jove ha vingut per quedar-se, ja que és el moment ideal per explorar i experimentar possibles alternatives d'oci i consum centrades en el creixement personal, les relacions i la vida al carrer i continuar durant tot l'any". I ha destacat: "l'Espai Jove Kesse és un espai de joves i per a joves obert tot l'any, per això en aquesta edició ja anticipem les propostes per al pròxim curs i donem l'opció de seguir i mantenir-se actiu de manera permanent".

Les inscripcions a l'Estiu Tarragonajove s'obriran el dia 1 de juny i es podran fer al web tarragonajove.org i també presencialment als espais joves: Oficina Jove del Tarragonès i Espai Jove Kesse.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta