Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Oficina Jove del Tarragonès ofereix un espai per a l'intercanvi de llibres

L'Oficina Jove del Tarragonès ofereix un espai per a l'intercanvi de llibres

L'Oficina Jove del Tarragonès ofereix un espai per a l'intercanvi de llibres

Tota aquella persona que porti un llibre, el podrà canviar per un altre.
L'Oficina Jove del Tarragonès ofereix un espai per a l'intercanvi de llibres Punt d'intercanvi ubicat a l'Oficina Jove
24/04/2017

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Oficina Jove del Tarragonès promou un espai per a l'intercanvi de llibres. L'objectiu és promoure la lectura entre les persones joves i fomentar les pràctiques com l'intercanvi. Només caldrà portar un llibre per poder emportar-se'n un altre, que es podrà triar entre tots els que hi hagi a disposició en aquell moment.

El punt d'intercanvi estarà ubicat al vestíbul de l'Oficina Jove, situat a l'antiga Facultat de Lletres, des del dimarts 25 fins al divendres 28 d'abril, coincidint amb l'horari d'obertura de l'equipament juvenil: els matins de 9 a 14 h i les tardes del dimarts i el divendres, de 16.30 a 19 h.

L'Oficina Jove del Tarragonès és una finestreta comarcal d'atenció a les persones joves promoguda en col·laboració per la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona.

Per a més informació, cal adreçar-se a l'Oficina Jove del Tarragonès, que es troba a la Pl. Imperial Tàrraco, 1; al telèfon 977 251 873 o al correu electrònic tarragones@oficinajove.cat.

Segells de reconeixement d’administració oberta