Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Oficina Jove del Tarragonès tanca el 2017 amb més de 10.000 consultes ateses i dóna pas al 'Casal x Nadal'

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca el 2017 amb més de 10.000 consultes ateses i dóna pas al 'Casal x Nadal'

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca el 2017 amb més de 10.000 consultes ateses i dóna pas al 'Casal x Nadal'

El 98% de les persones que han passat per l'equipament recomanaria l'Oficina Jove a una persona coneguda
L'Oficina Jove del Tarragonès tanca el 2017 amb més de 10.000 consultes ateses i dóna pas al 'Casal x Nadal' Oficina Jove
28/12/2017


L'Oficina Jove del Tarragonès és l'equipament per a joves referent en informació, orientació i assessorament. Gestionat conjuntament entre la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'ajuntament de Tarragona, ofereix els seus serveis a totes les persones joves de la comarca. El balanç de l'any 2017 es tanca amb gairebé 4.500 persones que han passat per l'oficina, ubicada a la Plaça Imperial Tarraco, per preguntar per temes tan diversos com cerca de feina, cursos de formació, sexualitat, voluntariat o Garantia Juvenil. Les persones joves reben una atenció individual, adaptada a cada cas i a cada demanda i se'ls fa un acompanyament al llarg del temps, en cas necessari. Per això, es compta amb persones especialitzades en treball, salut, Garantia Juvenil i informació juvenil.

Aquestes festes de Nadal l'equipament és tancat per vacances. Aquests dies, es poden adreçar consultes a tarragones@oficinajove.cat, que seran contestades després de festes. A partir del dimarts 9 de gener es tornarà a oferir l'atenció en l'horari: de dimarts a dijous, de 9 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16.30 a 19 h.

Aquests dies se celebra el 7è Casal x Nadal a l'Espai Jove Kesse. Des dels passats dies 22 i 23, i el 27, 28, 29 i 30 de desembre de 17 a 21 h, les persones joves de 12 a 35 anys podran participar en les activitats, dinàmiques i accions lúdiques i formatives durant les vacances: aules temàtiques de cuina, manualitats o esport, tallers d'informàtica i tecnologies, jocs de rol, micro obert, campionats i concursos, etc... Destaca l'acció Pre-campanades de Cap d'any que per segon any consecutiu el grup de teatre Arteliats oferirà el proper dia 30 de desembre a les 20.30 h per donar la benvinguda a l'any i on faran la seva pròpia versió de les 12 campanades. Es poden consultar les activitats diàries a www.tarragonajove.org.

També durant aquests dies les persones joves que accedeixen al casal podran fer ús de les més de vint aules i materials de suport que l'equipament ofereix per tal de trobar-se o reunir-se, assajar teatre o dansa, o treballar individualment o en grup, sense haver de disposar del Carnet Tarragonajove.

L'Espai Jove Kesse tancarà uns dies, del 31 de desembre al 8 de gener inclosos, després d'un any on han passat més de 25.000 persones a fer ús dels serveis que ofereix. A partir del 9 de gener tornarà a obrir en el seu horari habitual de dimarts, dimecres i dissabtes de 16.30 a 21 h, dijous i divendres de 16.30 a 22 h i amb la nova programació d'hivern que inclou, com és habitual, les aules temàtiques setmanals, les activitats en format monogràfic o taller, el cicle Escenari Obert i la programació d'exposicions. Les inscripcions es podran realitzar a partir del proper 17 de gener.

Més informació sobre l'Oficina Jove del Tarragonès a:


Més informació sobre el Casal x Nadal a l'Espai Jove Kese:
 

  • c/ Sant Antoni Maria Claret, 12-14
  • Dt, dc i ds; de 16.30 a 21 h
  • Dj i dv; de 16.30 a 22 h
  • Tel. 977 296 251 / tarragonajove@tarragona.cat
Segells de reconeixement d’administració oberta