Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances

L'Oficina Jove del Tarragonès tanca per vacances

Reobrirà les seves portes el dimarts 5 de setembre
03/08/2017


L’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves, impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l’Ajuntament de Tarragona, tancarà per vacances a partir del 7 d’agost.

Al servei juvenil s’hi poden adreçar dubtes sobre cursos, actes culturals, activitats, voluntariat, entre d’altres, que es resolen des del Servei d’Informació. També s’ofereix suport en el procés de buscar o canviar de feina des del Servei de Treball i al Servei de Salut es pot descobrir el plaer de cuidar-se, tot compartint dubtes sobre sexualitat i afectivitat, alimentació o drogues. Finalment, per a les persones joves entre 16 i 29 anys que no estudien ni treballen, la Garantia Juvenil els obre les portes a noves oportunitats de feina i formació.

L’equipament està ubicat a la Plaça Imperial Tarraco, 1, a l’antiga Facultat de Lletres.

L’Oficina Jove del Tarragonès reobrirà les seves portes el dimarts 5 de setembre, en horari de 9 a 14 h, de dimarts a divendres. En període de vacances, es poden adreçar consultes a: tarragones@oficinajove.cat, que seran ateses el mes de setembre.

Segells de reconeixement d’administració oberta