Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2017 Més de 100 joves passen per l'Espai Jove Kesse als primers dies del Casal x Setmana Santa

Més de 100 joves passen per l'Espai Jove Kesse als primers dies del Casal x Setmana Santa

Més de 100 joves passen per l'Espai Jove Kesse als primers dies del Casal x Setmana Santa

Demà, últim dia del Casal amb bubble football, jocs de rol i estratègia i una gimcana
Més de 100 joves passen per l'Espai Jove Kesse als primers dies del Casal x Setmana Santa Concurs de mones al Casal x Setmana Santa
12/04/2017

 

Una desena d’activitats omplen l'Espai Jove Kesse de Tarragona durant la celebració del Casal x Setmana Santa, entre el 10 i el 13 d’abril. El Casal l'impulsa el Servei Municipal de Joventut amb la col·laboració dels joves i de les entitats Fundació Siurana, Associació de Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona (AJRET), Bubble Football Tarragona, Associació Resistència Bandera Negra. Tots ells han sigut els encarregats de donar opcions als joves de participar en dinàmiques i tallers lúdics durant les vacances de Setmana Santa.

Durant els dos primers dies d’obertura, una seixantena de joves han participat en activitats com decoració de mones de Pasqua, String Art o videojocs. Avui dimecres podran participar en l'elaboració de stencils d’estètica Pop Art i posterior pintada de grafits i també fer karaoke. A més, durant aquests dies, també s’ha reservat un espai per a la formació amb el curs oficial i certificat de premonitori/a de lleure educatiu, del qual se n'han beneficiat 25 joves.

Demà dijous serà l’últim dia d’obertura del Casal, però encara s’hi trobaran activitats interessants com bubble football, joc de futbol dins de pilotes inflables, una gimcana per trobar ous de Pasqua o jocs de rol i estratègia. A més, durant els dies d’obertura del Casal X Setmana Santa, s'hi fan jornades de portes obertes, en què es poden fer servir les diferents aules i opcions que promou el casal, així com reservar espais i sales obertes a la cessió per realitzar activitats pròpies (dansa, teatre, fotografia, jocs i entreteniments, estudi i treballs grupals, activitats esportives…) sense necessitat d’estar en possessió del carnet Tarragonajove.

L'Espai Jove Kesse romandrà tancat entre els dies 14 i 17 d’abril i el 18 tornarà a la seva activitat habitual i reprendrà la programació d’activitats de la Primavera Tarragonajove 2017.

Hi trobareu més informació al web de l'Àrea de Joventut. 

Segells de reconeixement d’administració oberta