Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Comencen les inscripcions de l'Estiu TarragonaJove

Comencen les inscripcions de l'Estiu TarragonaJove

Comencen les inscripcions de l'Estiu TarragonaJove

Estan programades més de 65 activitats, entre les quals destaquen els 10 casals setmanals temàtics, l'acte especial amb Jon Snow, actor de doblatge i 5 enigmes més dels Irregulars de Pilon's Street
Comencen les inscripcions de l'Estiu TarragonaJove Eduardo Bosch, actor de doblatge que interpreta al personatge de Jon Snow en una popular sèrie, és una de les activitats més esperades de l'Estiu Tarragonajove.
29/05/2018

Dijous 31 de maig, a partir de les 10 h del matí, s'activa el programa d'inscripcions de les activitats d'Estiu TarragonaJove. Els i les joves a partir de 12 anys podran accedir a la consulta dels tallers i cursos programats sota la catalogació d'àmbits diversos com esports i aventura; circ, màgia i teatre; música i dansa; idiomes i creació literària; treballs manuals, arts plàstiques i visuals; informàtica i noves tecnologies, cuina creativa; i la caixa d'eines i habilitats.

Del total d'activitats programades, 8 de cada 10 són de caràcter gratuït, i en el cas de proposar preu, disposen del 50% de descompte amb el carnet Tarragonajove. Les inscripcions es podran realitzar pel web o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (plaça Imperial Tàrraco,1) de dimarts a dijous de 9 a 14 (divendres fins a les 13 h) i dimarts i dijous, també de 16.30 h a 19 h. L'Espai Jove Kesse (C/ Sant Antoni Maria Claret 12-14) també oferirà suport en la reserva de places i inscripcions de dimarts a dissabte, de les 17 a les 21 h.

Un dels plats forts d'aquest Estiu TarragonaJove és la dinàmica xerrada "Jon Snow de la casa Stark en directe" de la mà de l'actor de doblatge Eduardo Bosch. Un any més també es manté l'aposta per 10 casals temàtics que, sota l'etiqueta 'Casals Setmanals' i al llarg d'una setmana, permeten aprofundir de manera intensiva en propostes diverses: teatre i acció, joc i espai creatiu, circ i funambulisme, escriptura creativa, robòtica i aplicacions i rol i enginy. Com a novetat i aposta clara des del Servei Municipal Tarragonajove, cal tenir present el Radiofonic, ràdio i comunicació, casal impartit per l'equip professional de la Ràdio Ciutat de Tarragona, la setmana del 2 al 6 de juliol.

A més d'aquestes propostes destacades, l'estiu obre les portes a experiències tan potents com crear i compondre cançons amb Anna Roig i l'Ombra de Ton Chien, ballar al ritme de les percussions corporals amb el bateria de Gossos, Santi Serratosa, i confeccionar peces tèxtils amb fils de led de la mà de Petits Enginyers.

El cicle Estiu Tarragonajove es troba en el marc del programa Connecta 3, el qual rep suport i finançament del Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad.

Els objectius del programa són:

  • Afavorir el desenvolupament social i educatiu dels i les joves tot preservant aspectes complementaris, permanents i transitoris de la seva evolució formativa.
  • Promoure activitats dinàmiques que estimulin l'actitud activa de la gent jove
  • Assentar un model de lleure educatiu a la ciutat que aglutini les diferents entitats, col·lectius i persones que ofereixen serveis per a joves.

 

Més de 100 actes i activitats formatives, lúdiques i culturals. Del 22 de juny al 28 de setembre s'ofereixen més de 2.000 places per a joves de 12 a 35 anys.

La campanya Estiu TarragonaJove compta amb més de 100 actes i sessions formatives, lúdiques i culturals. "Podem dir que l'Estiu Tarragonajove és més que mai la principal agenda d'activitats per a joves (més de 30 anys sent referència), reunint diversitat de propostes des de diversos àmbits", remarca la portaveu del Govern, Begoña Floria. I afegeix: "El moment estival és ideal per explorar i experimentar possibles alternatives d'oci i consum centrades en el creixement personal, les relacions i la vida al carrer. Tot amb un sentit educatiu des del lleure, la formació i la vida expressiva cultural. Des de fa deu anys que hi ha equipaments com l'Espai Jove Kesse o l'Espai Jove La Palmera i això demostra l'aposta per no només per les activitats sinó pels espais". Per la seva part, Edu Torrero, representant de la Tarraco Zombie Experience ha explicat que s'organitzarà "una gimcana que la que uns zombies perseguiran als jugadors mentre intenten resoldre un enigma". Judith Boquera, de Dinamynd, ha presentat tallers com el de Bombetes i Fils, de confecció e-tèxtil.

L'Estiu TarragonaJove se celebrarà del 22 de juny al 28 de setembre i són activitats dirigides a joves de 12 a 35 anys. En total s'oferiran 65 activitats, 2 exposicions, més els 40 actes i espectacles del Festival Sota la Palmera. "Cal destacar que el 70% del programa són novetats respecte a les edicions anteriors i 8 de cada 10 activitats són gratuïtes", destaca la consellera de Joventut. De fet, de les activitats de pagament, 8 de cada 10 apliquen que poden reduir les quotes a la meitat de preu o del tot gratuïtes pels usuaris del TarragonaJove. En total s'ofereixen més de 2.000 places d'activitats formatives.

Segells de reconeixement d’administració oberta