Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Dimarts, 18 de setembre, s'obren les inscripcions de la tardor TarragonaJove

Dimarts, 18 de setembre, s'obren les inscripcions de la tardor TarragonaJove

Dimarts, 18 de setembre, s'obren les inscripcions de la tardor TarragonaJove

En total s'ofereixen 46 activitats de diferents àmbits: teatre, dansa, esports, màgia, música, cinema, informàtica i xarxes. Destaca la participació del clown Leo Bassi, que oferirà un taller i un espectacle el dia 14 de desembre
Dimarts, 18 de setembre, s'obren les inscripcions de la tardor TarragonaJove Aula de teatre.
18/09/2018

Avui, 18 de setembre, a partir de les 10 h, s'obren les inscripcions a les activitats de tardor que proposa el Servei Municipal de Joventut amb la col·laboració de col·lectius i entitats joves i que s'ofereixen durant el curs educatiu a les persones joves d'entre 12 anys i 35 anys.

A partir del mes d'octubre, tornaran a l'activitat les aules de dinamització extraescolars com són l'aula de coach, la de teatre, de cinema i fotografia, llengua japonesa, multiesport, cuina i l'aula de jocs i de lleure educatiu. Totes les activitats es realitzaran fins al mes de juny, majoritàriament en horari de 18.30 h a 20 h, i són gratuïtes.

També s'ofereixen altres activitats en format taller i/o monogràfic que insten a participar d'espais de formació en l'àmbit cultural i artístic, habilitats socials i personals o també una jornada dirigida a joves per donar a conèixer les oportunitats laborals de les comarques d'interior de la demarcació de Tarragona que es realitzarà el 18 d'octubre al mateix Espai Jove Kesse.

La programació Zona Cultura Kesse oferirà durant aquest trimestre 5 exposicions de diferents temàtiques i formats on participen entitats com l'Assemblea de Cooperació per la Pau, Enginyeria Sense Fronteres, l'Institut Català de les Dones, l'Associació Candela o les joves artistes Laura Solé i Alba Sabidó, que presentaran les seves propostes a la sala d'exposicions de l'equipament. La Zona Cultura Kesse inclou també 10 espectacles de diferents disciplines com música, teatre, dansa o màgia. Destaquen tres propostes de taller monogràfic amb els joves més posterior exhibició oberta a tots els públics, com les de la companyia de dansa contemporània La Im.perfecta (19 d'octubre), del cantautor tarragoní Oscárboles després del seu pas pel programa de TV 'Factor X' (16 de novembre) i del conegut artista i performer italoamericà Leo Bassi, que vindrà a la ciutat amb motiu dels actes de celebració de la 25a Mostra de Teatre Jove de Tarragona (14 de desembre).

Es pot consultar tota la programació i inscriure's a les activitats a través del web de TarragonaJove o bé, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès (pl. Imperial Tarraco, 1) o al mateix Espai Jove Kesse (c. Sant Antoni Maria Claret, 12-14).

Segells de reconeixement d’administració oberta