Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Els Espais Joves tanquen per vacances

Els Espais Joves tanquen per vacances

Els Espais Joves tanquen per vacances

L'Oficina Jove del tarragonès i l'Espai Jove Kesse tancaran uns dies després de l'activitat d'estiu per començar al setembre una nova temporada d'activitats. Més de 23.000 persones joves han fet ús dels serveis des del mes de gener
Els Espais Joves tanquen per vacances Una de les activitats que es realitzen als Espais Joves de Tarragona.
09/08/2018

L'Oficina Jove del Tarragonès, l'equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves, impulsat per la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Tarragonès i l'Ajuntament de Tarragona, és tancat per vacances des del 6 d'agost. L'oficina que durant aquests mesos ha atès a 2.600 persones joves i 6.063 consultes, reobrirà les seves portes el dimarts 4 de setembre, en horari de 9 a 14 h, de dimarts a divendres.

L'Espai Jove Kesse per la seva banda romandrà tancat del 13 d'agost a l'11 de setembre inclòs, reobrirà al públic el dia 12 de setembre a partir de les 16.30 h i fins a les 21 h de dimarts a dissabte (dijous i divendres fins a les 22 h). L'equipament ha rebut més de 17.000 visitants des del mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d'activitats trimestrals, cessió d'espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves o els espais de la Primera planta d'oci educatiu. S'ha detectat un increment de les propostes d'acció de les entitats i col·lectius, així com la sol·licitud d'espais per poder desenvolupar la seva tasca, sigui de caràcter intern sigui de caràcter públic.

A partir del 12 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la temporada de tardor: aules temàtiques (cuina, teatre, coach, multi esport, cinema i foto, entre d'altres), els tallers i accions en format monogràfic que s'han previst amb col·laboració d'entitats i persones joves, i les accions de la programació del cicle Cultura Kesse (espectacles i exposicions).

L'inici de les inscripcions seran a partir del 18 de setembre presencialment o a través del web www.tarragonajove.org

Pel que fa a l'Oficina Jove, en període de vacances, es poden adreçar consultes a aquest correu electrònic i, en el cas de l'Espai Jove Kesse, a aquest altre correu electrònic, que seran ateses el mes de setembre.

Més informació al web de TarragonaJove.

Segells de reconeixement d’administració oberta