Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 L'Espai Jove Kesse acollirà la 8a edició del Casal x Nadal

L'Espai Jove Kesse acollirà la 8a edició del Casal x Nadal

L'Espai Jove Kesse acollirà la 8a edició del Casal x Nadal

Els participants podran gaudir de 29 de propostes gratuïtes entre les quals destaquen el taller de realitat virtual Tilt Brush, inflables, una trobada de Pokémons o tallers de twerk i clown
05/12/2018


Del 18 al 22 i del 27 al 30 de desembre l'Espai Jove Kesse acollirà la 8a edició del Casal X Nadal, una programació especial dirigida a persones joves de 12 a 35 anys. Seran nou dies amb propostes innovadores, creatives i lúdiques amb el propòsit d'oferir espais alternatius d'activitat durant els dies de les vacances de Nadal.

A banda dels serveis que ja ofereix habitualment l'Espai Jove Kesse com la reserva d'espais i materials i les activitats de primera planta, al Casal x Nadal es podrà participar en un total de 29 propostes que serviran per donar a conèixer l'activitat de l'equipament ofereix durant tot l'any: tallers culturals i educatius, exposicions, concerts, dinàmiques i tornejos, entre d'altres.

Després de Nadal i Sant Esteve, del 27 al 30 de desembre, el Casal x Nadal tornarà a obrir totes les tardes i es podrà participar en activitats com un taller de ràdio i comunicació, jocs de rol i estratègia, cuina nadalenca i, com a novetat destacada, el taller de Tilt Brush, una eina de Google que permet crear objectes en 3D a través de la realitat virtual. També com a novetat hi haurà una trobada amb la comunitat Pokémon a Tarragona, on s'explicaran trucs per iniciar-se en aquest joc i tècniques per a jugadors/es més avançats.

El Casal X Nadal acull propostes formatives en format monogràfic o intensiu, com és el cas del curs de premonitor/a de lleure, on s'ofereixen tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món de l'educació en el lleure; el taller d'habilitats emprenedores, impulsat pel servei de treball de l'Oficina Jove del Tarragonès o el taller de còmics per a la igualtat, impulsat pel Departament de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tarragona, amb l'objectiu d'oferir espais de formació i experimentació en diferents àmbits d'interès social.

L'accés al Casal X Nadal és gratuït. No obstant això, serà necessari tenir la Targeta Kesse. Aquesta targeta es pot demanar presencialment a l'equipament. Durant aquests dies no caldrà disposar del carnet Tarragonajove per a la reserva d'espais i materials.

El Casal X Nadal és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona) i compta amb el suport de més de 20 entitats i col·lectius joves implicats en el disseny, programació i realització de les activitats: Fundació Siurana, Associació de jugadors de rol i estratègia de Tarragona, Petits Enginyers, Arteliats, Kyarameru's, Sakura Angels, ILY girls, Autoocupació, Polígon cultural, NunyG, Arteliats, Comunitat Pokèmon a Tarragona, Olga Pes, Cristina Filgueiras, Col·lectiu Fridas, Victòria Mosseguí, Kim Jordan Creations, Genovesa Narratives Teatrals, Col·lectiu de joves de Primera Planta de l'Espai Jove Kesse, Ràdio Ciutat de Tarragona, SIAD Servei d'atenció i informació a les Dones, Oficina Jove del Tarragonès i Direcció General de Joventut.

Per a més informació i accedir a les activitats amb inscripció es recomana reservar plaça a www.tarragonajove.org a partir del dimarts 11 de desembre.

Segells de reconeixement d’administració oberta