Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 L'Espai Jove Kesse, obert per Setmana Santa

L'Espai Jove Kesse, obert per Setmana Santa

L'Espai Jove Kesse, obert per Setmana Santa

Del 26 al 29 de març es realitzarà la 5a edició d’activitats gratuïtes i portes obertes durant les vacances Les inscripcions a les activitats es podran realitzar a partir del 16 de març
L'Espai Jove Kesse, obert per Setmana Santa Cartell de les activitats "Casal X Setmana Santa" organitzades a l'Espai Jove Kesse.
13/03/2018

La 5a edició del CASAL X SETMANA SANTA es realitzarà del 26 al 29 de març a l’Espai Jove Kesse. Les opcions estan dirigides a joves de 12 a 35 anys per les diferents activitats i serveis que ofereix l’espai. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis que l’equipament municipal disposa durant l’any.

Com és habitual està previst realitzar el curs de premonitor/a de lleure adreçat a persones joves de 15 a 17 anys, on durant quatre dies els i les participants els podran dedicar descobrir tècniques i recursos clau per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït prèvia inscripció i es realitzarà de 16 a 20h del 26 al 29 de març. A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda de la elaboració d’un plat diferent a l’aula de cuina: raviolis xinesos, cuina vegana, pastela marroquí i una mona de pasqua seran algunes de les receptes que es podran aprendre a elaborar durant aquests dies. També el dijous 28 de març es realitzarà la MasterClass de Bachata a càrrec de Noemí Amorós i Washington Dos Santos, una parella de ball que durant aquesta tarda oferiran una sessió a totes les persones interessades vinguin o no acompanyades. Per més informació i inscripcions es podrà fer presencialment als espais joves o a través del web de Tarragona Jove a partir del divendres 16 de març.

Un altre de les opcions que els joves tindran accés durant tota la jornada, son els espais de la Primera planta de l’equipament: accions lúdiques per passar les tardes amb activitats com jocs de taula, ping-pong, futbolí, jocs i videojocs, campionats, micro obert, etc...

També les persones joves de 12 a 35 anys tindran la opció de provar les aules i materials que es troben en cessió a l’equipament, com son les aules de reunió i/o treball en grup, d’estudi, d’assaig, d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies es podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

L’Espai Jove Kesse durant les vacances de setmana santa estarà obert a les tardes de 16.30 a 21h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal X Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona).

Segells de reconeixement d’administració oberta