Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 L'Espai Jove Kesse organitza una sessió informativa sobre els camps de treball i solidaritat

L'Espai Jove Kesse organitza una sessió informativa sobre els camps de treball i solidaritat

L'Espai Jove Kesse organitza una sessió informativa sobre els camps de treball i solidaritat

Tindrà lloc el dimecres 4 d'abril a les 18.00 h a l'Espai Jove Kesse
L'Espai Jove Kesse organitza una sessió informativa sobre els camps de treball i solidaritat Joves durant les passades sessions informatives sobre els camps de treball i solidaritat.
29/03/2018

L'oferta de camps de treball i camps de solidaritat tant a l'estranger com a l'estat, és molt àmplia i són diverses les entitats i administracions, com la Generalitat de Catalunya, que ofereixen estades. Aquestes experiències ofereixen l'oportunitat de conèixer una realitat diferent: entrar en contacte amb altres cultures, altres idiomes, etc. Combinen el lleure amb el servei a la comunitat, bé ajudant persones, bé protegint la natura, bé recuperant el patrimoni, etc.

Per tal de conèixer els diferents tipus de voluntariat en aquest camp, les condicions de participació, el procediment d'inscripció, així com qualsevol altra informació, l'Oficina Jove del Tarragonès, a través de la Direcció General de Joventut, ha organitzat una sessió informativa a l'Espai Jove Kesse. Es comptarà amb la participació de membres d'algunes de les entitats que organitzen tant camps de treball com camps de solidaritat, així com personal tècnic de la Direcció General de Joventut, que donaran tota la informació i resoldran tots aquells dubtes que plantegin les persones assistents.

Es pot trobar més informació sobre els camps de treball al web jove.cat/campsdetreball, als punts d'informació juvenil i a l'Oficina Jove del Tarragonès.

La sessió informativa es realitzarà el dimecres 4 d'abril a les 18 h a l'Espai Jove Kesse. Cal fer inscripció prèvia al web o, presencialment, a l'Oficina Jove del Tarragonès i a l'Espai Jove Kesse.

Segells de reconeixement d’administració oberta