Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 L'Infomòbil difon tots els recursos municipals a disposició del jovent i recull les propostes de millora

L'Infomòbil difon tots els recursos municipals a disposició del jovent i recull les propostes de millora

L'Infomòbil difon tots els recursos municipals a disposició del jovent i recull les propostes de millora

Aquest carretó estarà disponible a diferents centres educatius durant el curs escolar
L'Infomòbil difon tots els recursos municipals a disposició del jovent i recull les propostes de millora Foto: Mauri
22/11/2018

La Conselleria de Joventut ha presentat aquest dijous l'Infomòbil, un carretó informatiu que permet oferir fàcilment materials i trípics amb la relació de propostes i recursos a disposició de les persones joves de la ciutat i que, a més, és una eina que permet recollir les propostes i interessos dels joves.

El carretó de l'Infomòbil s'acompanya de 4 roll-up dels equipaments i programes d'activitats per a joves, a més d'un mapa gegant conceptual. El dispositiu acostuma a romandre una setmana a cada centre i cada estada també va acompanyada d'un dia d'intervenció directa amb el jovent a les estones d'esbarjo, del repartiment de bosses amb la marca Tarragonajove i la cerca d'un espai permanent al centre des d'on difondre qualsevol informació.

A més de ser un mètode per difondre els recursos municipals, amb l'Espai Jove Kesse com a centre educatiu i cultural de referència, l'Infomòbil també rep la informació dels joves, com ara l'existència d'un grup estable que dugui a terme alguna activitat, la proposta concreta d'una activitat o, en definitiva, qualsevol petició relacionada amb el desenvolupament del jovent a la ciutat.

La consellera de Joventut, Ivana Martínez, ha destacat que l'Infomòbil és "una important eina bidireccional de participació, que permet no només difondre les propostes municipals sinó també recollir els interessos del jovent de la ciutat.". A més, ha afegit que l'Infomòbil és una eina que se suma a altres recursos informatius vigents, com la tramesa postal de programes a cases de joves d'entre 12 i 20 anys, les accions a les xarxes socials o la distribució dels programes d'activitats i els catàlegs de serveis a diferents punts de la ciutat.

L'Infomòbil va sortir al carrer per primera vegada la primavera passada, i aquest estiu es va portar a diferents platges de la ciutat. Aquest curs escolar és el primer que es podrà veure de manera estable per centres educatius de tota la ciutat.

Segells de reconeixement d’administració oberta