Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Marató de jocs de rol a l'Espai Jove Kesse

Marató de jocs de rol a l'Espai Jove Kesse

Marató de jocs de rol a l'Espai Jove Kesse

Dissabte se celebra l’onzena edició de l’Enrola’t, que proposa una jornada de vuit hores amb jocs de rol i estratègia
Marató de jocs de rol a l'Espai Jove Kesse L'Enrola't en passades edicions.
18/05/2018

L'Espai Jove Kesse acull aquest dissabte 19 de maig una nova edició, l'onzena, de l'Enrola't, una intensa jornada dedicada als jocs de rol i estratègia. Els taulers i les figures prendran el protagonisme a l'equipament juvenil de deu a dues al matí i de quatre a vuit a la tarda.

L'Enrola't està organitzat per la conselleria de Joventut de l'Ajuntament i l'Associació de Jocs de Rol i Estratègia de Tarragona (AJRET). És una activitat gratuïta, tot i que cal fer inscripció prèvia al web de Tarragona Jove o a l'Espai Jove Kesse.

Es convoca tot jugador o jugadora d'entre 12 i 30 anys amb capacitats i enginy suficient per posar a prova la seva habilitat i estratègia amb els jocs proposats per enguany, que són: 'Vampiro: La mascarada', 'Dragons & dungeons' en mode sandbox, 'Battletech', 'Elric', 'Runequest', 'Mago: El despertar', 'Cruzada estelar', 'X.Wing', 'Stratego', 'Pequeños detectives de monstruos', 'Savage worlds' i 'Hombre lobo'.

Segells de reconeixement d’administració oberta