Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Projecció de la pel·lícula 'La millor opció' a l'Espai Jove La Palmera

Projecció de la pel·lícula 'La millor opció' a l'Espai Jove La Palmera

Projecció de la pel·lícula 'La millor opció' a l'Espai Jove La Palmera

Dins del Cicle de Cinema de Drets Humans a la Mediterrània
Projecció de la pel·lícula 'La millor opció' a l'Espai Jove La Palmera Cartell promocional de la pel·lícula del director Óscar Pérez, 'La millor opció'.
24/07/2018

Dimecres 11 de juliol, a les 22 hores, a l'Espai La Palmera es projectarà la pel·lícula La millor opció d'Òscar Pérez, inclosa en el Cicle de Cinema de Drets Humans a la Mediterrània, una iniciativa del departament de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona.

La pel·lícula tracta d'en Koto, un jove sahrauí, que necessita urgentment un ronyó i la millor opció com a donant és la seva mare biològica, a qui no veu des que va ser acollit al delta de l'Ebre quan encara era un nen. La sobtada arribada de la família suposa un cop dur pel Koto, que veu com el seu nou món s'ensorra. Allunyat de les creences i costums de la seva gent, el jove s'ha d'enfrontar als seus orígens per intentar salvar-se.

El Cicle de Cinema de Drets Humans a la Mediterrània projecta els dimecres de juliol i el primer dimecres d'agost pel·lícules i curtmetratges, que formen part de la programació "Estiu amb CooperAcció" de l'Ajuntament.

"Estiu amb CooperAcció" consta de més de 15 activitats gratuïtes i té com a eix central la connexió entre les cultures de les dues riberes de la Mediterrània i la visibilització de les històries de vida, de les experiències i vivències de la seva gent. Totes les activitats tenen la voluntat de fomentar, entre la ciutadania de Tarragona, activitats per crear nous models basats en la construcció d'un món més equitatiu, sostenible i humà, que respecti els drets humans, la cultura de pau i es fonamenti en la Justícia Global.

La millor opció. Director Óscar Pérez, 1973, Girona. Estudia cinema al London Institute.
És professor de documental de creació al Màster de Documental de Creació a la Universitat Pompeu Fabra.

Segells de reconeixement d’administració oberta