Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2018 Rock i mestissatge, plats forts musicals al Festival Sota la Palmera

Rock i mestissatge, plats forts musicals al Festival Sota la Palmera

Rock i mestissatge, plats forts musicals al Festival Sota la Palmera

Els tarragonins SecondTrast i Els Pirats compartiran escenari amb Bemba Saoco i Mossén Bramit Morera i Els Morts
Rock i mestissatge, plats forts musicals al Festival Sota la Palmera El grup Bemba Saoco, una de les promeses de la música mestissa catalana.
18/07/2018

El Festival Sota La Palmera, que se celebra entre el 22 de juny i el 4 d'agost a l'Espai Jove La Palmera de Tarragona, conclou la setmana amb dues nits marcades per la música rock i el mestissatge.

Divendres trepitjaran l'escenari de La Palmera una de les noves promeses de la música mestissa catalana. Bemba Saoco neixen de les cendres de 9Son i el seu apropament des del so electrònic a diferents gèneres els emparenta amb projectes com Calle 13 o Bomba Estéreo. El seu primer treball es titula Crújelo, l'ha produït Marc Parrot i promet traslladar-se al directe amb un concert ple de ball, crítica social i ritmes desenfrenats. Compartiran nit amb els tarragonins SecondTrast, que arriben amb un primer àlbum sota el braç, De dins enfora, amb aires jamaicans i la col·laboració de Xavi Ciurans de Gertrudis.

Dissabte tornaran a l'Espai Jove La Palmera Mossén Bramit Morera i Els Morts, barcelonins que barregen l'estètica del terror amb una posada en escena que transcendeix els límits del concert a ritme de rock and roll, garatge, rockabilly, swing i punk. Completaran el doble cartell Els Pirats, banda germen de Los Glosters que enguany celebra el 30è aniversari del seu naixement, 30 anys dedicats al pop i la música mod.

L'accés a l'espai i als actes del Festival Sota la Palmera és totalment lliure.

La programació completa i els horaris es poden consultar al web de Tarragona Jove.

El Festival Sota La Palmera és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona). Aquestes activitats reben el suport i finançament del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat en el marc del projecte Conecta3.

Segells de reconeixement d’administració oberta