Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 La sisena edició del Casal x Setmana Santa de l'Espai Jove Kesse tindrà lloc del 13 al 18 d'abril

La sisena edició del Casal x Setmana Santa de l'Espai Jove Kesse tindrà lloc del 13 al 18 d'abril

La sisena edició del Casal x Setmana Santa de l'Espai Jove Kesse tindrà lloc del 13 al 18 d'abril

Aquest dilluns s'obren les inscripcions a les activitats per a joves de 12 a 35 anys
25/03/2019

La sisena edició del Casal x Setmana Santa es farà del 13 al 18 d’abril a l’Espai Jove Kesse, durant totes les tardes, de les 16.30 a les 21 h. Les activitats i serveis que ofereix l’espai estan dirigides a joves de 12 a 35 anys. Aquesta iniciativa de programació oberta pretén aproximar els recursos i serveis de l’equipament municipal durant l’any. Les inscripcions a les activitats s’obren aquest dilluns.

Els joves participants tindran l’opció de provar els espais i materials que es troben en cessió, com aules de reunió i/o treball en grup, d’assaig o d’entrenament, de cuina o de fotografia, entre d’altres. Durant aquests dies s'hi podrà accedir sense haver de disposar del carnet Tarragonajove.

Com a activitats formatives i d’educació, està previst tornar a fer el curs de premonitor/a de lleure per a joves de 15 a 17 anys. Durant quatre dies, vint-i-cinc joves podran dedicar-se a descobrir tècniques i recursos claus per iniciar un camí formatiu i professional en el món d’educació en el lleure. El curs és gratuït i es farà de 16.30 a 20.30 h del 15 al 18 d’abril.

A banda, les persones joves que accedeixen als espais podran participar durant cada tarda en activitats diverses. D’aquesta manera, el dissabte 13 d’abril es podrà participar al Torneig PVP Kingdom Cup, organitzat per la Comunitat Pokémon a Tarragona, amb el qual, amb normes específiques i un format en fase de grups i eliminatòries, es vol aconseguir que els amants de Pokémon tinguin un altre al·licient per divertir-se jugant a aquest joc. Del 15 al 18, l’Associació de Rol i Estratègia de Tarragona oferirà espais de joc per a les persones joves interessades en aquesta afició. El dimecres 17 s’oferirà el taller de Booty dance i Twerk des d'una perspectiva feminista, i el dijous 18 l’entitat Polígon Cultural oferirà un taller de grafit. D’altra banda, durant totes les tardes hi haurà activitats diverses als espais compartits de la primera planta adreçades a joves de 12 a 19 anys, principalment treballs manuals, gimcanes, jocs de taula, tennis taula, futbolí, videojocs, etc.

L’Espai Jove Kesse estarà obert durant les vacances de Setmana Santa de 16.30 a 21 h. El sistema de portes obertes permetrà l’accés a la totalitat de l’espai per tal de fer-lo més proper, poder-lo descobrir i conèixer-ne les possibilitats com a recurs permanent i referent juvenil.

El Casal x Setmana Santa és una iniciativa del Servei Municipal TarragonaJove (Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona), en el marc del Programa d’Alternatives d’Oci i Consums (Energia Urbana) i amb el suport del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (PNSD).

Les inscripcions es poden realitzar presencialment als espais joves o a través del web www.tarragonajove.org, en la qual també podeu trobar més informació.

Segells de reconeixement d'administració oberta