Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 El grup de hip hop i reggae Walabokk, d’origen senegalès, protagonista aquest divendres a l’Espai Jove Kesse

El grup de hip hop i reggae Walabokk, d’origen senegalès, protagonista aquest divendres a l’Espai Jove Kesse

El grup de hip hop i reggae Walabokk, d’origen senegalès, protagonista aquest divendres a l’Espai Jove Kesse

L’activitat s’emmarca en les propostes de tardor de la Conselleria de Cooperació
20/11/2019

Aquest divendres, 22 de novembre, a les 21 h, tindrà lloc el concert de Walabokk, grup de hip-hop/reggae, a l’Espai Jove Kesse. El concert s'emmarca en el cicle "Tardor amb Cooperació", promogut per la Conselleria de Cooperació de l'Ajuntament de Tarragona. L’accés al concert és lliure i gratuït, condicionat a l’aforament de l’espai.

Walabokk és un projecte musical que va començar l’any 2018 per donar suport a projectes contra l’explotació infantil al Senegal, amb l’objectiu d’ampliar el seu horitzó a tota Àfrica.

El grup va ser fundat per dos rapers experimentats amb una carrera professional de més de deu anys. David Show i Slam Gueya són joves migrants d’origen senegalès que fa més de deu anys que viuen a Espanya. La seva música és compromesa amb la societat d’on venen i on viuen; les seves lletres expliquen experiències personals i dels seus companys.

Les seves cançons estan lligades amb la lluita contra el racisme i qualsevol vulnerabilitat dels drets humans.

Segells de reconeixement d’administració oberta