Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 La Conselleria de Joventut obre el període de propostes per a la programació d'estiu

La Conselleria de Joventut obre el període de propostes per a la programació d'estiu

La Conselleria de Joventut obre el període de propostes per a la programació d'estiu

Les activitats s'han de presentar per Internet abans del dilluns 1 d'abril
18/03/2019

La Conselleria de Joventut convoca totes les persones interessades a realitzar propostes o activitats per a la programació d’estiu, també en la projecció d’iniciatives culturals, educatives o d’oci i altres idees d’acció destinades als i les joves, a fer-les arribar al Servei Municipal de Joventut, Tarragona Jove. El període de presentació de propostes restarà obert fins al dilluns 1 d’abril.

Les propostes hauran d'incloure els següents trets essencials per tal de valorar-ne, d’entrada, la seva idoneïtat:

  • que estiguin dirigides a joves de 14 a 35 anys;
  • que siguin propostes innovadores, que aportin valor afegit;
  • que incloguin metodologies creatives en la seva realització;
  • que incorporin la perspectiva de gènere;
  • que es promoguin des de l’autoria i la projecció jove;
  • que es puguin fer en el marc dels espais joves (especialment l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove La Palmera).
  • que siguin inclusives (igualtat d’oportunitats / accessibles).

 

El procediment per a la presentació de les propostes es farà via web. Cal omplir la fitxa d’informació detallant la proposta amb el model que trobaran a tarragonajove.org o bé directament mitjançant el formulari per a la presentació de propostes joves a la seu electrònica del web municipal www.tarragona.cat.

Les propostes recollides es valoraran segons els següents criteris: l’autoria jove de les propostes (l’edat de les persones promotores ha de ser d’entre 14 i 35 anys); l’aplicació de la perspectiva de gènere, l’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar, les mesures per afavorir l’accessibilitat i l'encaix a les línies de programa descrites al Pla Local Tarragonajove 2020.

El període de presentació de les propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles restarà obert fins a l’1 d’abril.

Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta fase de disseny i planificació de la programació d’estiu per a joves serà atès mitjançant els espais joves (Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse) o bé, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta