Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 L'Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror

L'Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror

L'Espai Jove Kesse es transforma en un passatge del terror

Titulat enguany 'Museu Kesse', obrirà portes aquest divendres entre les 20.30 i les 22 h
23/10/2019


Aquest divendres, 25 d'octubre, de les 20.30 h a les 22 h, l'Espai Jove Kesse es transformarà en el 'Museu Kesse', un passatge del terror que transcorre en un museu ple de misteris que porta tancat des de temps immemorials.

Es tracta de la setena edició del passatge del terror, que té lloc la setmana abans de Halloween. Aquesta iniciativa està impulsada pel Servei Municipal de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona de la mà de la companyia de teatre Arteliats, que hi involucra una trentena de joves entre els 12 i els 30 anys entre actors, maquilladors i encarregats de producció, decoració, vestuari, fotografia, so i vídeo. Ells són els encarregats de transformar tres plantes senceres i el pati de l'Espai Jove Kesse amb decorats, fum, llum, música i els actors que desenvoluparan l'acció.

L'entrada al passatge del terror és gratuïta i sense inscripció. Cal tenir més de 12 anys i portar signat un full de compromís que hom pot trobar al web www.tarragonajove.org.
Els joves entraran al 'Museu Kesse' per grups i cada 20 minuts, des de les 20.30 h i fins a les 22 h. L'accés s'habilitarà al pati de l'Espai Jove Kesse. L'aforament és limitat i només es podrà fer el recorregut del passatge una vegada.


Actuacions

El passatge del terror 'Museu Kesse' forma part de Cultura Kesse, la programació cultural de l'Espai Jove Kesse, que aquesta tardor comptarà amb les actuacions destacades dels humoristes Venga Monjas (8 de novembre) i Miguel Noguera (15 de novembre).

El cicle també inclou un concert del grup afro-barceloní Walabokk (22 de novembre); la cloenda de les jornades Teatre, Acció i Revolució, organitzades amb l'Aula de Teatre de la URV i Zona Zàlata (23 de novembre); el cabaret màgic de la companyia Calamidad i Desastre, en el marc del Festival Teatre Màgic (29 de novembre); el final de curs de l'Aula de Teatre de l'Espai Jove Kesse (20 de desembre); i la peça de teatre Precampanades de Cap d'Any (27 de desembre). En l'apartat d'exposicions, destaca la proposta Mundos Oníricos, de la jove il·lustradora Clarisa Starling (del 20 de novembre al 21 de desembre).

La programació Cultura Kesse està organitzada pel Servei Municipal de Joventut i presta una especial atenció a les propostes sorgides del teixit jove de la ciutat però està oberta a tots els públics. Els espectacles tenen lloc majoritàriament els divendres a les 21 h i l'accés és lliure fins a omplir l'aforament. Les exposicions es poden visitar de dimarts a dissabte de 16.30 a 21 h.


Venga Monjas

Venga Monjas han sortit a l'APM de TV3, han sigut guionistes de Museo Coconut i tenen una intensa activitat a YouTube, amb websèries com Da Suisa, on fan recreacions de capítols dels Simpson. Col·laboren habitualment amb altres humoristes com Ignatius Farray, Joaquín Reyes, Raúl Cimas o Miguel Noguera. El seu humor és esperpèntic, grotesc i desestructurat. Miguel Noguera, per la seva banda, és un dels principals renovadors de l'humor a Espanya. El seu monòleg Ultrashow, que es renova constantment, és una peça d'humor d'avantguarda on es posa de manifest el sense sentit de tot allò que ens envolta dia rere dia.

Segells de reconeixement d'administració oberta