Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 Marinah d'Ojos de Brujo arriba com la gran protagonista musical per aquest estiu a Tarragona

Marinah d'Ojos de Brujo arriba com la gran protagonista musical per aquest estiu a Tarragona

Marinah d'Ojos de Brujo arriba com la gran protagonista musical per aquest estiu a Tarragona

Oferirà un concert demà, divendres 2 d'agost, a l'Espai Jove La Palmera
01/08/2019

Aquest divendres arriba un dels plats forts del Festival Sota la Palmera amb el retorn de la Marinah d'Ojos de Brujo als escenaris, i especialment a Tarragona, una proposta per ballar amb una festa entre flamenc electrònic i rumba.

Marinah va ser cantant i compositora d'Ojos de Brujo, el combo que va trencar fronteres musicals barrejant rumba i flamenc. Una vegada acabada aquesta aventura, que va durar des del 1996 fins al 2013, va deixar un grapat d'àlbums i una infinitat d'actuacions dins i fora de les nostres fronteres. Va iniciar una carrera en solitari, que fins ara ha donat dos discos, "El Baile de las Horas" (2013) i "Afrolailo" (2017), a més d'una altra llarga durada compartida amb Chicuelo, "Sintonías" (2015).

Actualment, continua la seva aventura sumant-se a la comunitat Global Bass, on se sent còmoda barrejant elements folklòrics i elements de música arrel amb el so de l'electrònica actual.

El Festival Sota la Palmera ha reunit aquesta edició de 2019 un gran component d'artistes femenines situant-les com a protagonistes i referències clau en el si de les formacions escèniques. Tant des de la dansa, com des del clown, la il·lustració o la música, més de 70 dones pujaran aquest estiu a l'escenari o s'han implicat en la coprogramació del festival. La Conselleria de Joventut dedica amb fermesa esforços a detectar i fer valdre les produccions culturals de dones creadores per reforçar la seva emprenedoria i apoderament com a part important en el desenvolupament cultural i comunitari.

El Festival Sota La Palmera clou el cicle de programació amb les actuacions del grup tarragoní "Los Mejías" i les vilanovines "The Gachises" l'endemà dissabte 3 d'agost.

L'entrada als concerts és gratuïta a les 22 h / Espai Jove La Palmera (Plaça Imperial Tarraco,1).

Segells de reconeixement d'administració oberta