Tarragona

Esteu aquí: Inici La Ciutat Notícies notícies joventut Notícies joventut 2019 Vuit artistes de prestigi intervenen en centres de transformació elèctrica d'arreu de la ciutat

Vuit artistes de prestigi intervenen en centres de transformació elèctrica d'arreu de la ciutat

Vuit artistes de prestigi intervenen en centres de transformació elèctrica d'arreu de la ciutat

Vuit artistes de prestigi intervenen en centres de transformació elèctrica d'arreu de la ciutat Foto: Mauri
L’Ajuntament de Tarragona promou el projecte amb el suport d’Endesa i la coordinació de Polígon Cultural
12/06/2019

Les conselleries de Joventut, Neteja Pública i Medi Ambient de l'Ajuntament de Tarragona, amb la coordinació de l'associació tarragonina Polígon Cultural, han engegat el projecte Ciutat transformadora, una iniciativa que dona continuïtat al programa municipal Murs que parlen, iniciat el 2008.

L'objectiu del projecte és intervenir amb obres artístiques en diferents centres de transformació elèctrica d’Endesa repartits pel territori, per revertir el seu impacte estètic en els espais públics i generar una reflexió al voltant de la ciutat.

Els vuit projectes becats per l'Ajuntament de Tarragona proposaran una reflexió sobre algun dels objectius de l'agenda de desenvolupament sostenible 2030 de les Nacions Unides. El seu desenvolupament tindrà lloc en dues fases. La primera s’està desenvolupant del 10 al 16 de juny i la segona, del 24 al 30 de juny de 2019.

Respecte a edicions anteriors, s'ha duplicat el nombre d'artistes participants (fins a vuit), i també ha pujat el nombre d'entitats que hi donen suport i hi col·laboren. Les zones de la ciutat on s’intervindrà són Parc Riu Clar, Tarragona Centre, Llevant, Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador i la Móra.

 

Els artistes

En l'edició d'aquest any hi participen vuit artistes, presents en el panorama internacional i local. D’aquests, quatre han estat seleccionats per convocatòria pública i la resta, sota el comissariat de Polígon Cultural. Tot el procés es pot veure reflectit als webs www.poligoncultural.com i www.tarragonajove.org.

Com en altres ocasions, ha prevalgut la qualitat dels treballs i la trajectòria dels artistes, tenint en compte altres criteris com la diversitat d'estil, la paritat de gènere o la procedència. Els vuit artistes participants i les seves zones d'intervenció són les següents:

  • Reskate Studio - av. Roma, 17
  • Alba Bla - c. Baix Empordà, 1
  • Annaimiquel – bda. Beneficència, 22
  • Adrià Batet - parc plaça Miramar
  • Dafne Tree - c. Covadonga, 8
  • Slim - c. Mas de Menció
  • Btoy - av. Estanislau Figueras, 59
  • Pascual Arnal - av. dels Pins, 14

 

Us en podeu descarregar el dossier de premsa clicant aquí.

arxivat sota: , ,

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat