Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 Els espais joves tanquen per vacances

Els espais joves tanquen per vacances

Els espais joves tanquen per vacances

Els tres equipaments juvenils l’Oficina Jove, l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove la Palmera sumen enguany més de 11.000 persones participants en les diferents activitats i serveis que ofereixen
16/08/2021

L’Oficina Jove del Tarragonès, l’equipament que ofereix informació i assessorament a les persones joves en qualsevol àmbit d’interès i amb serveis especialitzats de treball, educació, garantia juvenil i salut, tanca per vacances. L’oficina, que durant aquests mesos ha atès a 2.751 persones joves i 5.810 consultes, reobrirà les seves portes el dimarts 7 de setembre, en horari de 9.30 a 14 h, de dimarts a divendres, els dilluns l’atenció és realitza de manera telemàtica. 

L’Espai Jove Kesse per la seva banda romandrà tancat des d’avui, 16 d’agost, fins al 13 de setembre, per tant, reobrirà al públic el dia 14 de setembre. L’equipament ha rebut més de 5.200 visitants des de el mes de gener a través dels diferents serveis que ofereix: programació d’activitats trimestrals, cessió d’espais i materials per a col·lectius, entitats i persones joves o els espais d’oci educatiu per a joves de 12 a 19 anys.  

Des de l’any passat i a causa de la situació sanitària actual, es mantenen les persones que han participat a les activitats en format en línia. S’han donat d’alta a més de 800 usuaris a la plataforma virtual etarragonajove on persones joves de 12 a 35 anys han pogut participar de manera gratuïta a més de 35 activitats.

L’Espai Jove la Palmera per la seva banda va finalitzar la seva programació estival el passat 31 de juliol on ha reunit a 2.800 persones tant per les entrades als actes i espectacles del festival i cicle Margalló com pel seguiment en streaming mitjançant el canal de youtube @tarragonajoventut les quals s’han connectat als directes dels concerts i espectacles. 

Es consoliden aquests espais com equipaments de referència per a les persones joves, s’incrementen les seves demandes i inquietuds on no només es realitzen activitats sinó que també són els impulsors i/o creadors d’aquestes. 

A partir del 16 de setembre es podrà consultar tota la programació Tarragonajove prevista per la temporada de tardor on s’inclouen les aules temàtiques setmanals, tallers i monogràfics en diferents àmbits i els actes de “cultura Kesse” dels divendres al vespre. 

L’inici de les inscripcions seran a partir del 16 de setembre a les 17 h presencialment o a través del web www.tarragonajove.org.

Pel que fa a la Oficina Jove, en període de vacances, es poden adreçar consultes a: tarragones@oficinajove.cat i per l’Espai Jove Kesse a tarragonajove@tarragona.cat que seran ateses el mes de setembre. 

Segells de reconeixement d'administració oberta