Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 La Tardor Tarragona Jove arriba amb 75 propostes educatives, lúdiques i culturals

La Tardor Tarragona Jove arriba amb 75 propostes educatives, lúdiques i culturals

La Tardor Tarragona Jove arriba amb 75 propostes educatives, lúdiques i culturals

Totes les activitats són gratuïtes i les inscripcions, que es realitzen via web, ja són obertes
La Tardor Tarragona Jove arriba amb 75 propostes educatives, lúdiques i culturals Foto: Manel R. Granell.
16/09/2021

La Tardor Tarragona Jove se celebrarà del 5 d’octubre al 30 de desembre amb 75 propostes: 58 activitats i 17 espectacles. Aquest dijous s’ha presentat en roda de premsa i el conseller de Joventut, Hermán Pinedo, ha volgut agrair una vegada més la feina dels tècnics i l’èxit de convocatòria que tenen sempre, les programacions de Joventut.  

D’entre tota l’oferta, cal destacar l’aula FX Videografic!, un espai per descobrir i actualitzar eines de comunicació digital a les xarxes socials. A més a més, es consoliden les aules temàtiques a l’Espai Jove Kesse. Així, cada dia de la setmana, de dimarts a dissabte, de les 18.30 a les 20h, es pot participar a aules de teatre, cinema i fotografia, japonès, coach i cuina i l’aula de dansa contemporani i experimental, entre d’altres.  

La temporada de tardor aposta també per sessions o activitats puntuals i exclusives com la masterclass d’instagram màgic a càrrec del Mag Gerard, el workshop de teatre de carrer amb Anna BarrachinaSom les Teresines de companyia La Cubana o la masterclass de gospel a càrrec de Michele Alderete, integrant de Gemma4 i directora i formadora de cant. 

En el camp de l’esport i aventura tornen els Enigmes Nocturns aplicant-ne la mirada intercultural i el reconeixement de la diversitat, la sessió d’Animal Flow al Parc de la Ciutat i una sortida al Parc del Francolí per intervenir-hi en la neteja de restes que en puguin afectar a l’ecosistema. 

Pel que fa a l’espai de la comunicació, Helena Casas ens oferirà un taller de fanzines feministes tant per la seva creativitat, edició i treball de continguts. I en l’àmbit de treball i l’educació, des de l’Oficina Jove del Tarragonès, es proposen vuit sessions centrades en la recerca de feina, en la concentració i apoderament davant un procés d’aprenentatge, en la formació professional per l’ocupació, descoberta i treball per competències... entre altres propostes, algunes d’elles tant suggerents com un escape room laboral. 

Les inscripcions a les activitats s’obren avui mateix al web de Joventut i van dirigides principalment a joves de 12 a 35 anys. Son totes de caràcter gratuït i es duran a terme principalment a l’Espai Jove Kesse, també a centres cívics, locals d’entitats juvenils, diferents espais a l’aire lliure de la ciutat i des de casa amb les activitats en línia, potenciant així espais de relació, formació i intercanvi entre persones joves en diferents espais segurs i d’accés habitual per la gent jove. 

Dins el conjunt de les 17 propostes culturals i espectacles, hem de ressaltar un passatge del terror, habitual en aquesta temporada de tardor, les actuacions en directe de grups musicals com Camila & Sam, Lasta Sanco, Manguata FC & Basty i Peret Reyes o una proposta musical de fusió d’estils i orígens ben diferents com Guinea Equatorial, Xile, Cuba, Gàmbia i Rumba Catalana. L’accés a aquesta programació és gratuïta i tindrà lloc els divendres a les 20h a l’Espai Jove Kesse. L’accés a la sala no requerirà reserva prèvia però sí una inscripció insitu. 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta