Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 L'actriu Anna Barrachina farà un taller experimental i teatral aquest cap de setmana a l'Espai Jove Kesse

L'actriu Anna Barrachina farà un taller experimental i teatral aquest cap de setmana a l'Espai Jove Kesse

L'actriu Anna Barrachina farà un taller experimental i teatral aquest cap de setmana a l'Espai Jove Kesse

L'activitat tindrà lloc el dissabte 6 de novembre al matí i és gratuïta amb reserva prèvia de plaça
03/11/2021

Dins la programació de Tardor Tarragona Jove i en el marc del programa Teatre Jove, aquest dissabte 6 de novembre tindrà lloc un workshop teatral a càrrec d’Anna Barrachina, actriu de la companyia La Cubana, que impartirà un taller experimental i teatral a l’Espai Jove Kesse i pels carrers de la ciutat. Sota el nom de Som les Teresines, Barrachina ens compartirà la seva experiència i ens ajudarà a conèixer una mica més el món del teatre de carrer.  

Coneguda especialment per les seves interpretacions a Cegada de amor com a Estrellita Verdiales o l’Angelina de les Teresines S.A. amb la Cubana, companyia amb la qual va treballar des de 1987 fins al 1998. També la recordem de les series Ventdelplà, Merlí  i Amar es parr siempre, entre d’altres. Amb els anys ha recollit premis de prestigi i reconeixements per la seva feina, principalment pels treballs duts a terme amb la Cubana a Cegada de amor, Cómeme el coco, negro i Teresines S.A. 

L’activitat és dissabte 6 de novembre de 10 a 13 h i està adreçada a joves a partir de 14 anys. Es recomana portar roba còmoda. 

Activitat gratuïta amb reserva de plaça prèvia al web Tarragona Jove

Segells de reconeixement d'administració oberta