Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 L'Oficina Jove organitza la jornada 'una onada d'emocions'

L'Oficina Jove organitza la jornada 'una onada d'emocions'

L'Oficina Jove organitza la jornada 'una onada d'emocions'

Enguany se celebra la 8a edició dirigida a professionals que treballen amb joves i es parlarà de la salut emocional després de la pandèmia
 L'Oficina Jove organitza la jornada 'una onada d'emocions' imatge: Cartell Jornada Una Onada d'emocions
25/05/2021

Aquest dijous 27 de maig de 9.45 a 14.30h se celebrarà, en línia, la 8a Jornada Tècnica de Salut Jove, organitzada per l’Oficina Jove del Tarragonès i dirigida a professionals que treballen en l’àmbit de la joventut. Sota el títol UNA ONADA D’EMOCIONS. Eines i estratègies per a treballar la salut amb joves, la jornada d’enguany pretén dotar d’eines i estratègies per acompanyar en la salut emocional dels joves a aquells professionals que treballen amb joventut en el seu dia a dia. 

En una primera part l’Observatori Català de la Joventut i el reconegut psicòleg, educador i periodista Jaume Funes tractaran d’emmarcar les persones joves en la situació actual de pandèmia. S’abordaran aspectes com la Covid-19, la gestió emocional i les desigualtats socials, entre d’altres. 

Ja en un segon bloc es crearan grups de treball entre professionals per poder abordar situacions més específiques en relació amb la gestió de les emocions de les persones joves. Aquestes temàtiques seran: pantalles, sexualitat, malestars amb el cos i el menjar i les violències quotidianes. Aquests grups estaran conduïts per recursos i persones expertes en la matèria (Servei de Prevenció de les Addicions, Assexora’Tgn i ITA, especialistes en Salut Mental). 

L’Oficina Jove del Tarragonès és la finestreta única d’atenció a les persones joves per a tots aquells temes relacionats amb el trànsit a la vida adulta: treball, salut, educació, cultura, participació, entre d’altres. Està gestionada conjuntament per l’Ajuntament de Tarragona; el Consell Comarcal del Tarragonès i la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya. 

 La jornada és gratuïta i precisa d’inscripció prèvia. Les inscripcions es realitzen a través del web de Tarragona Jove www.tarragonajove.org 

 

Per a més informació, us podeu posar en contacte amb el Servei de Salut de l’Oficina Jove al correu electrònic salut.tarragones@oficinajove.cat o trucar directament a l’Oficina al telèfon 977 251 873. 

Segells de reconeixement d'administració oberta