Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 Nova edició de 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

Nova edició de 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

Nova edició de 'La ciutat a cau d'orella' de la Conselleria de Joventut

El cicle d'enguany gira a l'entorn del món de la presó física i interior
01/12/2021

A partir d'aquest dijous, 2 de desembre, s’obren les inscripcions per participar al nou cicle Ciutat a Cau d’Orella que engega el 14 de desembre i s’allargarà fins al 19 amb vuit propostes totes gratuïtes que giraran al voltant del que representen els espais físics que es defineixen com a presó, fins a les presons personals i els límits que ens posem: la presó física i la interior.

Així doncs, aquest cicle oferirà un recorregut per espais de la ciutat que van ser presons i al mateix temps, es descobriran històries i llegendes que giren al voltant d’aquests espais de la ciutat sovint desconeguts. Les propostes son des d’enigmes, a un taller d’escriptura creativa, rutes i contacontes, entre d’altres. Les activitats, que compten amb la coorganització d’altres entitats i institucions com la Biblioteca Pública de Tarragona; l’Arxiu del Folklore de la URV; l’Escola de Lletres; l’Arxiu del Port de Tarragona; l’Associació Jugadors de Rol i Estratègia de Tarragona; Meraki Teatre; La Faixsula Teatre; Nebulosa Teatre i la cia. La Im.perfecta Dansa, que enriqueixen i posen un valor afegit a les propostes.  

Més informació al web Tarragona Jove. Inscripcions obertes a partir del dijous 2 de desembre.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta