Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 Oscárboles substitueix Ana Polo a la Nit d'Humor del Festival Sota La Palmera

Oscárboles substitueix Ana Polo a la Nit d'Humor del Festival Sota La Palmera

Oscárboles substitueix Ana Polo a la Nit d'Humor del Festival Sota La Palmera

L’acte, organitzat per la Conselleria de Joventut, té lloc aquest dijous 15 de juliol i comptarà també amb les actuacions de Charlie Pee i Eva Barceló
Oscárboles substitueix Ana Polo a la Nit d'Humor del Festival Sota La Palmera Imatge: Oscárboles
14/07/2021

La Nit d’Humor del Festival Sota La Palmera, que organitza la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, presenta un canvi d’última hora, ja que la periodista, humorista, reportera, guionista i feminista Ana Polo serà substituïda pel cantautor i humorista Oscárboles.

L’esdeveniment tindrà lloc demà dijous 15 de juliol de 21 a 23 h a l’Espai Jove La Palmera i s’hi pot assistir gratuïtament amb reserva prèvia al web de Tarragona Jove. A més, l’acte es podrà seguir en streaming a www.tarragonajove.org/streaming.

La Nit d’Humor s’estructura al voltant de l’humor de càrrega feminista. Oscárboles serà l’encarregat de conduir l’espectacle i oferir els seus temes més atrevits i divertits.

 

Un cartell amb Oscárboles, Charlie Pee i Eva Barceló

Un cartell amb Oscárboles, Charlee Pee i Eva Barceló

Amb les seves cançons i contes, Oscárboles ha conquistat el cor dels amants exquisits de la cançó narrativa. Originalitat, art, emocions, catarsi... vint anys als escenaris d’Espanya i Llatinoamèrica cantant els seus genials contes i fent gaudi.

Charlie Pee es defineix com una còmica de stand-up que també fa de guionista i locutora de ràdio. Actualment és una de les tres presentadores del programa d’humor de Catalunya Ràdio L’Apocalipsi, una de les impulsores del micro obert L’Altre Mic, on els humoristes poden provar els seus monòlegs per preparar futurs espectacles, i una de les responsables de Comedy Gold, un espai de stand-up de Barcelona. També ha estat guionista de la sèrie Drama.

Eva Barceló és actriu, comedianta i dinamitzadora d’activitats teatralitzades sobre tractament de gènere. Forma part de l’entitat Teatre de Maleta, una associació de dones creadores des d’on es dedica a visibilitzar la labor de les dones dins del món de les arts escèniques. Està en gira permanent amb el seu espectacle Ai CONY! Un monòleg d’amor, humor i ovaris, amb el qual porta prop de 100 representacions distribuïdes pel territori català.

 

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta