Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2021 Un futbolí humà o un taller de defensa feminista, entre les 25 propostes del Casal x Nadal de Joventut

Un futbolí humà o un taller de defensa feminista, entre les 25 propostes del Casal x Nadal de Joventut

Un futbolí humà o un taller de defensa feminista, entre les 25 propostes del Casal x Nadal de Joventut

Les activitats es desenvoluparan els dies 21 i 22 de desembre i del 27 al 30 del mateix mes a l'Espai Jove Kesse
09/12/2021

Aquest dijous s’'obren les inscripcions per participar al Casal x Nadal de la Conselleria de Joventut. L’Espai Jove Kesse oferirà els dies 21, 22 i del 27 al 30 de desembre, una sèrie de propostes dinàmiques, lúdiques i formatives que, una vegada més, permetran als joves descobrir la màxima diversitat d’opcions i possibilitats que ofereix el casal com a equipament de referència per als joves.  

Tothom que tingui entre 12 i 35 anys podrà apuntar-se i gaudir de les 25 propostes de Nadal. Són un taller de hip hop la tarda del 21 de desembre, amb Salva Faye que oferirà una lliçó magistral; un taller d’origami a càrrec de l’Associació Amakuni i d’interculturalitat amb Fractals Educació Artística, així com la creació d’un pantone de colors de la pell sense prejudicis; un taller d’autodefensa feminista amb la coorganització de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament o un curs de premonitor/a, entre d’altres. Pel que fa a l’oci, serà altra vegada un taller d’èxit el futbolí humà; la combo de circ o un biciescalextrc. El taller de dj Jedai o l’Escape Room de Nadal, seran altres propostes ben engrescadores de programa.

Es faran seguint la normativa covid-19 vigent i en diferents formats, ja sigui presencial, en línia o semipresencial. 

El Casal x Nadal rep el suport i el finançament del Ministerio de Sanidad (Plan Nacional Sobre Drogas).

Totes les activitats son gratuïtes amb reserva prèvia a partir del dijous 9/12 a les 17 h al web Tarragona Jove

Segells de reconeixement d'administració oberta