Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 La Torrre Forta, escenari aquest dijous d'un escape room

La Torrre Forta, escenari aquest dijous d'un escape room

La Torrre Forta, escenari aquest dijous d'un escape room

Aquesta activitat s’emmarca dins el programa La Ciutat a Cau d’Orella de la Conselleria de Joventut
14/11/2023

Aquest dijous 16 de novembre els i les joves de Tarragona tenen una cita a la Torre Forta, i és que aquesta es convertirà en un autèntic escenari per acollir l'escape room El Portal de la Torre Forta.   

L'activitat s'emmarca dins el cicle La Ciutat a Cau d’Orella, un conjunt d’activitats, que combinen l’oci i el treball educatiu amb un eix temàtic que gira sempre al voltant dels rumors i llegendes urbanes amb lligams històrics. En aquesta edició, amb la temàtica "Els nostres Monstres", s'hi parla sobre llegendes locals, universals i també els propis monstres i com gestionen les emocions. 

Així doncs, aquest escape room presenta una història en què coses estranyes estan passant a la Torre Forta. Coses estranyes relacionades amb un portal que comunica el nostre mon amb el mon dels monstres i que els participants hauran de destruir. 

Aquesta és una iniciativa gratuïta que requereix inscripció prèvia a través del correu bibliotecatorreforta@tarragona.cat. El punt de trobada dels participants serà la Biblioteca Pepita Ferrer, a la plaça Pilar Pradells a les 17.30 h. L’escaper oom anirà a càrrec d’Auriga Serveis Educatius i Culturals i compta amb la col·laboració de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona (IMSST) per la cessió de l'espai. 

La 11a edició de La ciutat a cau d'orella s'allargarà amb més propostes fins al pròxim 1 de desembre. Aquest cide llegendes i oralitat està organitzat per la Conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona, la Biblioteca Pública de Tarragona (Generalitat de Catalunya), l’Arxiu del Folklore de la URV i l’Escola de Lletres de Tarragona, i enguany s’hi suma la Conselleria de Cultura de l’Ajuntament de Tarragona amb la seva implicació directa des del Centre Cultural Antic Ajuntament i la Biblioteca Pepita Ferrer de Torreforta. 

El cicle la ciutat a cau d’orella ha estat distingit amb el segell de bona pràctica en polítiques de joventut per l’associació catalana de professionals en polítiques de joventut. 

Segells de reconeixement d'administració oberta