Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 L'actriu Núria Mediavilla oferirà un taller de doblatge aquest dijous

L'actriu Núria Mediavilla oferirà un taller de doblatge aquest dijous

L'actriu Núria Mediavilla oferirà un taller de doblatge aquest dijous

També participarà a l'espai de conversa 'Què sé jo' per compartir la seva experiència
18/07/2023

Aquest dijous, 20 de juliol, a partir de les 10 h, l’actriu de doblatge i locutora de ràdio Núria Mediavilla realitzarà un taller d’iniciació al doblatge a l’Espai Jove Kesse. L’activitat és gratuïta i s’emmarca dins la programació Estiu Tarragona Jove.  

L’actriu Núria Mediavilla ha passat pel teatre, la televisió i la ràdio. Treballa com a actriu de doblatge des de 1973. Ha posat veu a personatges de pel·lícules com El Senyor dels Anells o El Hobbit o Kill Bill. També va doblar a Rose, de la pel·lícula Titanic i ha posat veu a reconegudes actrius com Jodie Foster, Uma Thurman o Angelina Jolie. Combina l’ofici d’actriu de doblatge amb el de locutora de publicitat. A més, imparteix classes i tallers de doblatge i veu habitualment.  

En el curs de doblatge teòric i pràctic que Núria Mediavilla oferirà a l’Espai Jove Kesse, s’aprofundirà en les tècniques de sincronia, el domini de la dicció i la potenciació de la capacitat interpretativa de l’actor o actriu. El curs es dirigeix tant a principiants com a persones amb experiència que vulguin perfeccionar la seva tècnica. El taller té capacitat per a 15 persones i té les places exhaurides.  

Després del taller, a les 19 h, també a l’Espai Jove Kesse, es farà una nova edició del cicle “Què sé jo?”. Es tracta d’un espai de conversa i de diàleg informal conduït pel periodista Tarragoní Enric Garcia Jardí, que busca l'intercanvi d'idees i experiències. Aprofitant la visita de la Núria, podrem conèixer més de prop els secrets de la veu del cinema. L’entrada és gratuïta condicionada a l’aforament de l'espai.   

L’Estiu Tarragona Jove continua aquests dies ple d’activitat en diversos àmbits, com tallers de continguts de xarxes socials, de creació de curtmetratges, escriptura creativa o bateig de mar. Les activitats estan dirigides a joves d’entre 12 i 35 anys. Es pot consulta la programació completa i fer les inscripcions als tallers a través de tarragonajove.org.  

Segells de reconeixement d'administració oberta