Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 L'Espai Jove Kesse acollirà les noves propostes del festival GEN REC

L'Espai Jove Kesse acollirà les noves propostes del festival GEN REC

L'Espai Jove Kesse acollirà les noves propostes del festival GEN REC

La iniciativa es basa en tres propostes que volen fer més proper i atractiu el cinema i l’organització d’aquests certamens
L'Espai Jove Kesse acollirà les noves propostes del festival GEN REC Fotograma de la pel·lícula 'The Ordinaries'
26/09/2023

Les activitats es duran a terme els divendres 3, 10, i 17 de novembre a l’Espai Kesse en una col·laboració entre l’Ajuntament de Tarragona i el festival de cinema REC que pretén donar a conèixer el cinema al jovent.

La primera de les propostes del GEN REC a l’Espai Kesse és Joves Programadors, en la qual els participants aprendran, a través de quatre trobades presencials impartides per professionals en actiu, com es pensa, s’organitza i es programa un festival i la gestió cultural. A més es farà extensiva durant la celebració del festival, del 22 al 26 de novembre.

La segona de les iniciatives de GEN REC és l’ampliació del Jurat Jove, on els membres de menys edat participen en l’elecció d’una de les pel·lícules guanyadores del Festival. Enguany, la convocatòria s’amplia a totes les persones d’entre 18 i 30 anys que vulguin formar part del procés de selecció de les pel·lícules guanyadors de la competició, Òpera Prima.

Finalment, la tercera de les iniciatives de GEN REC és el MIRA’M, que des de fa més de deu anys convida els joves a conèixer el cinema més actual i menys comercial, amb un debat entre els professionals i els alumnes de diversos centres formatius. L’Espai Jove Kesse i el Festival REC s’alien per apropar el MIRA’M a la ciutadania durant els tres primers divendres de novembre. Un cop acabada la projecció, els participants podran intervenir en el debat obert conduït per una persona experta en el tema tractat a la pel·lícula.

A l’Espai Jove Kesse es projectaran els films The Ordinaries, System Crasher i una proposta que escolliran els participants a Joves Programadors. A través d’aquestes iniciatives es vol contribuir a ajudar-los a formar les seves inquietuds culturals i cinematogràfiques.

Per a més informació consulteu el web https://tarragonajove.org/rec2023.

Segells de reconeixement d'administració oberta