Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 Mushkaa, los Niños Jesús i Maria Jaume seran al Festival Sota La Palmera 2023

Mushkaa, los Niños Jesús i Maria Jaume seran al Festival Sota La Palmera 2023

Mushkaa, los Niños Jesús i Maria Jaume seran al Festival Sota La Palmera 2023

Del 30 de juny al 5 d’agost i amb més de 30 espectacles gratuïts
Mushkaa, los Niños Jesús i Maria Jaume seran al Festival Sota La Palmera 2023 Conseller de Joventut, Hermán Pinedo; els tècnics de Joventut Georgina López i Andrés Barber; l’autor del cartell Matías Alonso; Raquel Méndez de la companyia la Im.perfecta i Nacho Pascual de Coopula i altres membres d’aquesta entitat.
09/05/2023

Avui s'ha presentat una nova edició del Festival Sota la Palmera de la mà del conseller de Joventut, Hermán Pinedo, acompanyat dels responsables d’algunes propostes del festival, com són Raquel Méndez, de la companyia de dansa la Im.perfecta, i Nacho Pascual de la proposta Coopula, entre d’altres. Aquest esdeveniment, que neix ara fa 18 anys com a Cultura de carrer a la plaça dels Sedassos i des de fa 13 anys a l’Espai Jove La Palmera, estrena nous escenaris com el Passeig de les Palmeres, Sant Pere i Sant Pau o Torreforta.  

L’edició d’enguany compta amb la coorganització d’entitats i col·lectius del territori que s’han implicat en els diferents actes, tots amb un alt component de presència i autoria jove. Aquesta implicació permetrà la presència sobre l’escenari d’un 60% d’artistes locals i del Camp de Tarragona.

El Festival se celebrarà del 30 de juny al 5 d’agost, en un total de 25 dies d’activitat amb 33 actes o espectacles en diferents àmbits i disciplines artístiques i tots de caràcter gratuït.  

Música, dansa, circ i cinema

La programació té música, dansa, circ i cinema, i engega tots els dimarts amb el cicle Margalló, a diferents espais de la ciutat com la Casa Canals, el Fòrum de la Colònia i el Pla de la seu, on acutaran artistes com Eloi Duran, el jove ballet flamenc de Tarragona, Indra Dance i el JovaPingu Riichz & Meg. 

Els dimecres és el torn d'Àfrica a la pantalla, un cicle de cinema de la conselleria de Cooperació en col·laboració amb el Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya (FICAC), amb temàtiques de feminismes, migracions i memòries colonials i postcolonials.

Seguiran els dijous, amb les nits temàtiques, on s’exhibirà dansa, circ i clown, reggae i trap, gràcies a la participació de persones joves que, a través de la programació d’estiu Tarragonajove, s’involucren davant i darrere de l’escenari. Destaquen les habituals Nits de la dansa i la Nit de Pallasses o les actuacions de Mushkaa, Komando Sound i The Phrenetics.

Els caps de setmana

I els caps de setmana, programació musical amb més artistes i companyies de ressò nacional i estatal acompanyats de grups joves emergents: Los Niños Jesús (el grup de versions de Jordi Évole), la mallorquina Maria Jaume o la programació impulsada des de l’entitat Coopula. Els dissabtes, com a novetat, hi haurà un nou horari en les actuacions: dos dissabtes de vermuts i dos dissabtes de tarda, per donar opcions d’oci en diferents franges del dia. Pop, rock i reggae en seran algunes de les propostes.

Tota la programació al web Tarragona Jove

Segells de reconeixement d'administració oberta