Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2023 Tarragona Jove proposa més de 30 activitats per aquest hivern

Tarragona Jove proposa més de 30 activitats per aquest hivern

Tarragona Jove proposa més de 30 activitats per aquest hivern

El termini de preinscripció s'obre aquest dimarts a les 17 h
09/01/2023

A partir d'aquest dimarts 10 de gener a les 17 h s’obriran les inscripcions per a les activitats de la programació d’hivern que impulsa la conselleria de Joventut, amb la coorganització de persones joves, entitats i col·lectius que promouen accions dirigides a aquestes franges d’edat. D’una banda es proposen 14 aules temàtiques: espais setmanals habituals d’activitat educativa com l’aula de cuina, de teatre, dansa, aprendre a estudiar, LGTBIQ+, japonès, fotografia i vídeo o les novetats d’aquest trimestre com son l’aula d’iniciació a l’skate o la d’iniciació al xinès. 

Per celebrar el Carnaval i anticipar-nos adequadament, com a novetat s’oferirà el ‘taller de construcció d’andròmines disfressades’ on l’objectiu serà construir un carretó escollit pel grup participant i tematitzat per després participar a la Baixada del Pajaritu del dia 18 de febrer. També s’oferirà un taller de maquillatge per a disfresses de carrer. 

L’Espai Jove Kesse celebrarà l’Any nou Xinès, a través de tallers i activitats de pintura, de cuina i de jocs tradicionals, a més de poder gaudir de danses i cants tradicionals gràcies a la implicació dels estudiants xinesos de l’URV que apropen aquesta celebració a la ciutat. 

Dins de les accions de Cultura Kesse d’espectacles i exposicions, es destaca el nou cicle ‘entre lletres’, un ‘micro’ obert de poesia que s’oferirà dos vespres de divendres i també la novetat del cicle Què sé jo? on s’aproparà al públic jove personatges coneguts de la ciutat, en un espai de diàleg i intercanvi. La música d’Ona Mae i selva Nua o l’espectacle de Flamenco Queer dins dels actes de Tarragona Sona Flamenc, les exhibicions de les aules temàtiques i les exposicions de l’alumnat de Batxillerat Artístic de l’IES Martí Franquès i de projectes finals d’alumnes de l’Escola d’Art i Disseny, complementen la programació d’aquest cicle habitual dels divendres al vespre a l’Espai Jove Kesse. 

Les inscripcions es poden fer a través del web: www.tarragonajove.org

Consulta tota la programació.

Segells de reconeixement d'administració oberta