Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2024 El Festival Sota la Palmera continua amb una setmana plena d'espectacles

El Festival Sota la Palmera continua amb una setmana plena d'espectacles

El Festival Sota la Palmera continua amb una setmana plena d'espectacles

L’Orquestra Fireluche oferirà un taller de construcció d'instruments just abans del concert del divendres
El Festival Sota la Palmera continua amb una setmana plena d'espectacles L'Orquestra Fireluche actuarà divendres 12 de juliol al Festival Sota la Palmera.
10/07/2024

El Festival Sota la Palmera continua aquesta setmana amb una programació excepcional en diferents àmbits i disciplines artístiques que inclouen actuacions de circ, pallassades i concerts en aquest espai ubicat a la Plaça Imperial Tàrraco.

El dijous 11 a partir de les 21h arriba la 8a edició de la Nit de Pallasses coordinada per la Cia dos de tres, una vetllada dedicada a l'humor i la creativitat femenina. Diverses artistes oferiran espectacles còmics per gaudir d'una nit plena de rialles i diversió amb artistes com: Anadán, Alexandra Martín, la Vichissua i Conxita Català.

El divendres 12 també a partir de les 21h un concert extraordinari amb la Orquestra Fireluche i Don Simón y Telefunken. La Orquestra Fireluche, coneguda pel seu ús innovador d'instruments no convencionals, es combinarà amb el so electrònic i captivador de Don Simón y Telefunken per oferir una actuació única. Una experiència musical que promet ser una experiència inoblidable.

A més del concert, David Sarsanedas, membre de l'Orquestra Fireluche oferirà un taller de construcció d'instruments la tarda abans del concert. Aquesta activitat és una oportunitat excepcional per aprendre de primera mà els secrets de la creació d'instruments musicals únics. Els participants tindran l'oportunitat de construir els seus propis instruments amb materials reciclats i experimentar el procés creatiu que caracteritza l'Orquestra Fireluche. El taller és gratuït i cal inscriure's prèviament a la web.

Per tancar la setmana, dissabte 13 a partir de les 21h serà el torn de Les Testarudes,  nou dones, d’entre 20 i 27 anys, vingudes de diferents indrets del país i on el projecte que neix de la necessitat de crear el seu propi espai dins d’estils tradicionalment dominats pels homes com són l’ska, el rocksteady i el reggae. Amb un repertori format per algunes de les seves cançons preferides d’artistes tan nacionals com internacionals dins d’aquest gèneres, Les Testarudes volen visibilitzar la imatge de la dona damunt dels escenaris, així com oferir un espai d’aprenentatge i coneixement sobre les dones intèrprets i compositores en la cultura musical jamaicana.

El Festival Sota la Palmera que enguany arriba a la seva 14a edició ofereix actes i concerts els vespres d'estiu fins el 3 d'agost. Tota la programació es pot consultar a la pàgina web jove.

FESTIVAL CAMP DE MART

Aquesta mateixa setmana dins el cicle Cultura en família, la companyia Capicua portarà l’espectacle Nüshu, circ sense patrons aquest divendres, 12 de juliol, a les 19 h al Camp de Mart. Una fàbrica de tèxtil amb centenars de texans, una perxa, una màquina de cosir, una escala, bobines de fil, una corda i cinc dones. Acròbates que treballen, cusen, ballen, riuen i grimpen. Nüshu és un llenguatge a través del cos, el silenci i el caos. Un diàleg entre mares, àvies, filles i companyes. L’entrada és de caràcter gratuït.

Segells de reconeixement d'administració oberta