Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2024 Èxit de participació a l’XI Jornada de Salut Jove ‘L’esport com a eina interseccional’

Èxit de participació a l’XI Jornada de Salut Jove ‘L’esport com a eina interseccional’

Èxit de participació a l’XI Jornada de Salut Jove ‘L’esport com a eina interseccional’

Ha tingut lloc avui a l'Espai Jove Kesse, i l'organitza el Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès
Èxit de participació a l’XI Jornada de Salut Jove ‘L’esport com a eina interseccional’ Imatge d'un dels actes de la jornada
09/07/2024

L'XI Jornada de Salut Jove, celebrada avui a l'espai Jove Kesse, ha destacat pel gran interès en el tema d'aquesta edició. Organitzada pel Servei de Salut de l'Oficina Jove del Tarragonès, ha reunit més de cinquanta professionals que treballen amb joves; des d’educadors, psicòlegs i esportistes, que demostren l’interès creixent per la salut i el benestar dels joves, així com l’esport com a vehicle d’inclusió i transformació social.

Durant la jornada s’ha tractat com treballar en l'acompanyament dels entrenadors i entrenadores en el desenvolupament personal i emocional i esportiu d'infants. També s’ha dut a terme una taula rodona  per debatre temes com les dones i la comunitat LGTB al món de l'esport, així com reflexions a l’entorn de l’esport com a eina preventiva, terapèutica i rehabilitadora en el consum de drogues.

Segons el conseller de Joventut, Guillermo García, “la jornada ha posat de manifest la importància de continuar promovent l’esport com a eina interseccional”, i ha afegit que la voluntat “és poder continuar treballant per oferir espais i activitats que fomentin la salut, el benestar i la inclusió de tots els joves, independentment de les seves circumstàncies personals”.

Enguany la jornada de reflexió ofereix com a novetat una de multiesportiva, que es durà a terme demà a partir de les 19 h a la pista de Sant Salvador. Durant tot el vespre hi haurà la possibilitat de participar en diferents esports com handbol, tir amb arc, futbol, bàsquet i una sessió de zumba, així com sessions de DJ i exhibicions de dansa finals.

Podeu consultar al web de Tarragona Jove tota la informació referent al dia d'avui.

Al mateix web, hi trobareu la informació referent a demà, 10 de juliol.

Segells de reconeixement d'administració oberta