Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2024 Joventut obre La Crida per reunir propostes per a l'estiu

Joventut obre La Crida per reunir propostes per a l'estiu

Joventut obre La Crida per reunir propostes per a l'estiu

Les persones interessades poden presentar les seves suggerències fins al 15 de març
13/02/2024

La Conselleria de Joventut engega un any més La Crida, un espai de participació per tal de reunir totes les propostes d’activitats educatives i culturals per a joves de cara a aquest l’estiu.

La iniciativa convida a totes les persones, entitats, col·lectius i empreses interessades a fer arribar les seves propostes d’activitats per ser incloses dins la programació d’estiu. Com a novetat, enguany La Crida també recull les propostes que fan les persones joves de 12 a 35 anys de manera individual de cara al que els hi agradaria que hi hagués en la propera programació de TarragonaJove.

Les propostes hauran de contemplar uns trets essencials que s’especifiquen a les bases per tal de ser acceptades i valorades. En concret, cal que:

  • Estiguin dirigides a joves de 14 a 35 anys. 
  • Que siguin propostes innovadores i aportin valor afegit. 
  • Que contemplin metodologies creatives en la seva realització.
  • Que incorporin la perspectiva de gènere i la mirada intercultural.
  • Que es promoguin des de l’autoria i la projecció joves.
  • Que es puguin realitzar en el marc dels espais joves (especialment l’Espai Jove Kesse i l’Espai Jove La Palmera). 
  • Que siguin inclusives,  tant referent a la seva accessibilitat com que ofereixi igualtat d’oportunitats.

El període de presentació de les diferents propostes d’activitats, cursos, actes i espectacles començarà aquest dimecres 14 de febrer i restarà obert fins al 15 de març. La presentació de les propostes es farà via web omplint la fitxa d’informació al web Tarragona ove.

Les propostes recollides es valoraran segons criteris d’autoria jove de les propostes, l’aplicació de la perspectiva de gènere i la mirada intercultural, l’àmbit de les activitats, la capacitat d’autogestió, els recursos que puguin implicar i l'encaix a les línies de programa descrites al Pla Local Tarragonajove 2021 - 24

En l’àmbit cultural, es fa una especial crida als grups, formacions musicals i cantautores joves del Camp de Tarragona que vulguin formar part del programa d’actes del Festival Sota La Palmera o altres cicles culturals promoguts des de la Conselleria de Joventut, com són Zona Cultura Kesse o cicle Margalló.

Qualsevol dubte o aclariment sobre aquesta fase de disseny i planificació de la programació d’estiu per a joves serà atès mitjançant els espais joves (Oficina Jove del Tarragonès – Espai Jove Kesse) o bé, per correu electrònic a tarragonajove@tarragona.cat i tarragones@oficinajove.cat.

Segells de reconeixement d'administració oberta