Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Joventut Notícies Joventut 2024 La conselleria de Joventut obre espais de participació per abordar el Pla Local Tarragona Jove 25-28

La conselleria de Joventut obre espais de participació per abordar el Pla Local Tarragona Jove 25-28

La conselleria de Joventut obre espais de participació per abordar el Pla Local Tarragona Jove 25-28

La primera cita serà aquest dijous 11 d’abril amb el grup de treball sobre Cultura a l’Espai Jove Kesse
La conselleria de Joventut obre espais de participació per abordar el Pla Local Tarragona Jove 25-28 Imatge: Tarragona Jove.
09/04/2024

De cara a l’elaboració del Pla Local Tarragona Jove 25-28, la conselleria de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona obre un seguit d’espais de participació per tal que tothom qui ho desitgi pugui dir la seva respecte els projectes que adreça a les persones joves.

A partir d’aquesta setmana i fins a finals del mes de juny, es podrà participar a través dels diferents espais virtuals a tarragonajove.org/participacio, presencialment als espais joves i mitjançant les sortides de l’infomòbil als centres educatius.

Què és el pla?

En el document del Pla local Tarragona Jove es detallen les línies de treball de les polítiques municipals que Joventut farà durant els quatre anys de la seva vigència. Aquest Pla s’emmarca en les polítiques estratègiques de l’Ajuntament de Tarragona i s’alinea amb les fites del Pla Nacional de Joventut de Catalunya (PNJCAT).

La diagnosi del Pla es porta a terme amb l’anàlisi de les dades i observacions que es recullen mitjançant diverses fonts d’informació. A partir d’aquestes fonts s'analitza la situació i les necessitats de les persones més joves del municipi, la seva visió sobre les polítiques desplegades, els recursos al seu abast i la visió que tenen de tot plegat les persones que treballen o intervenen amb la gent jove.

Primer grup de treball

A partir d’aquesta setmana es posaran a disposició de tota la població una sèrie d’eines de diferents tipus com enquestes, espais de debat o grups de treball. En referència a aquesta última, precisament aquest dijous 11 d’abril tindrà lloc un grup de treball sobre Cultura a l’Espai Jove Kesse, per al qual es pot realitzar inscripció prèvia a tarragonajove.org. I el dia 16 de maig se’n portarà a terme un sobre educació.

Amb tot això, es treballarà al llarg d’aquest any perquè aquest nou Pla vegi la llum el primer trimestre de 2025.

Segells de reconeixement d'administració oberta