Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Nova Ciutadania 2022 El Festival de cinema feminista Femifilm fa parada a Tarragona aquest dissabte

El Festival de cinema feminista Femifilm fa parada a Tarragona aquest dissabte

El Festival de cinema feminista Femifilm fa parada a Tarragona aquest dissabte

A Casa Canals es projectaran curtmetratges de l’Estat Espanyol, França, Xile, Equador, Estats Units i Argentina
16/12/2022

Aquest dissabte, el Festival de Cinema Femení Femifilms aterra a Tarragona per presentar un tast de la seva darrera edició. Casa Canals acollirà a partir de les 12 h una selecció dels curts finalistes i guanyadors.  

L’acte, que compta amb la col·laboració de la Conselleria de Nova Ciutadania de l’Ajuntament de Tarragona, comptarà amb la presència de la consellera Paula Varas; la directora artística de Femifilms, Sofía Niubó; la coordinadora del projecte Enfoquem en Porpra, Belén Camino, i la presentació a càrrec de Laura Recasens, responsable del programa Heroïnes Anònimes de Tarragona Ràdio. 

Femifilms és una mostra de cinema en clau femenina i feminista que pretén destacar el paper del gènere femení, davant i darrere de les càmeres. El projecte neix de la unió del Festival Dona Art en Femení de Sitges, Metges del Món i ACPP (i el seu projecte Enfoquem en Porpra) sobre la perspectiva de gènere en l'univers audiovisual), Àrea Visual, la comunitat de professionals de l'audiovisual i l'emissora de ràdio en línia scannerFM. 

Femifilms compta amb un concurs de curtmetratges on hi van participar 482 films de 70 països. A Tarragona es projectaran curtmetratges de l’Estat Espanyol, França, Xile, Equador, Estats Units i Argentina. En acabar les projeccions, a la mateixa Casa Canals s’oferirà una degustació intercultural

Els títols que es podrán veure demà a Casa Canals són: 

  • Magia Negra, d’Almudena Vázquez (Espanya). 
  • Soledad, de Dayan Romero (Equador). 
  • Desayuno, d’Ander Duque (Espayaa). 
  • Forged In Chaos, de Patricia Gloum (EUA). 
  • Toys, d'Anaïs Peleyrol (França). 
  • Amaité, de Michelle Gómez (Mèxic). 
  • Con amor, de Paula Ruiz (España). 
  • Cuerpas que luchan, de Catalina Ibáñez (Xile). 
Segells de reconeixement d'administració oberta