Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2021 El Circ romà protagonitza el segon número de la sèrie de publicacions de Tarragona Turisme per a públic familiar

El Circ romà protagonitza el segon número de la sèrie de publicacions de Tarragona Turisme per a públic familiar

El Circ romà protagonitza el segon número de la sèrie de publicacions de Tarragona Turisme per a públic familiar

“Tarragona en Família”, iniciada a l'agost amb l'Amfiteatre, vol que els infants descobreixin de forma didàctica i participativa els espais patrimonials de la ciutat
22/09/2021

El Circ de Tarragona és el protagonista del segon número de “Tarragona en Família”, una sèrie de publicacions per a públic familiar iniciada el passat mes d'agost amb l'Amfiteatre amb què el Patronat Municipal de Turisme vol que els infants descobreixin de manera didàctica, participativa i divertida els espais patrimonials de la ciutat.

El Circ. La Fórmula 1 de l'Antiguitat és el títol d'aquest segon número, dedicat a un dels monuments més ben conservats i visitats de la Tàrraco romana. El quadríptic està editat en català, castellà, anglès i francès i surt amb una tirada de 15.000 exemplars: 6.000 en català, 6.000 en castellà, 1.500 en anglès i 1.500 en francès. El material es pot trobar ja des d’aquesta setmana al mateix Circ-Pretori i a les oficines de Tarragona Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major 37.

La col·lecció està realitzada per la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand i en el primers números editats ja es poden trobar les característiques que definiran tota la sèrie. Els materials inclouen una breu informació sobre l’espai i un seguit d’activitats, preguntes i jocs per realitzar durant la visita amb l’objectiu que les famílies facin una descoberta activa del monument o recinte des de tots els angles, des del patrimonial fins al cultural passant pels vessants festiu, gastronòmic o paisatgístic.

El material inclou també enllaços que remeten a recursos turístics digitals, com ara un QR a l’aplicació de realitat augmentada Imageen Tarraco. Paral·lelament, s’anima a les famílies a fotografiar-se a l’espai patrimonial i utilitzar el hashtag #TarragonaEnFamília per compartir l’experiència a les xarxes socials.

Consulteu 'El Circ. La Fórmula 1 de l'Antiguitat' en català, castellà, anglès i francès (PDF).

Segells de reconeixement d'administració oberta