Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2021 Èxit de participació dels contacontes i les visites guiades de Tarragona Turisme de Setmana Santa

Èxit de participació dels contacontes i les visites guiades de Tarragona Turisme de Setmana Santa

Èxit de participació dels contacontes i les visites guiades de Tarragona Turisme de Setmana Santa

Més de 600 persones han gaudit de la iniciativa, valorada positivament pels guies turístics i les entitats veïnals
09/04/2021

Més de 600 persones han pogut gaudir de la nova proposta de contacontes i visites guiades organitzades pel Patronat Municipal de Turisme, durant els vacances de Setmana Santa. Aquesta nova iniciativa ha estat molt ben rebuda tant pel públic assistent com per part dels guies oficials i les associacions de veïns de Tarragona.  

La presidenta del Patronat, Cinta Pastó, ha mostrat la seva satisfacció al respecte “donada la situació actual amb motiu de la pandèmia, la proposta ha estat molt ben rebuda i s’han acomplert les expectatives”, alhora que “hem rebut felicitacions per part dels participants de la bona organització”. 

Pel que fa a les visites guiades, que han anat a l’entorn del patrimoni romà, medieval i modernista i s’han adreçat als veïns de Tarragona a través de les seves associacions, ha comptat amb la participació de 184 persones, amb èxit de participació el dissabte 3 d’abril.  

Pel que fa al contacontes 437 persones han gaudit d’aquesta experiència, amb l’activitat del dia 31 de març al Pont del Diable amb més de 100 persones inscrites.  

Segells de reconeixement d'administració oberta