Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2021 Ricomà: "Tarragona i Lleida són dues ciutats complementàries. Apropar-les ha de ser una prioritat"

Ricomà: "Tarragona i Lleida són dues ciutats complementàries. Apropar-les ha de ser una prioritat"

Ricomà: "Tarragona i Lleida són dues ciutats complementàries. Apropar-les ha de ser una prioritat"

L’alcalde participa a Lleida a les Jornades DAFO destinades a posicionar la ciutat de Lleida i de Tarragona com a espais que reuneixen les característiques idònies per a invertir i desenvolupar iniciatives econòmiques.
Ricomà: "Tarragona i Lleida són dues ciutats complementàries. Apropar-les ha de ser una prioritat" Fotografia d'un moment de les Jornades DAFO en què han participat els alcaldes de Lleida i Tarragona.
01/12/2021

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha participat aquest dimecres a les Jornades DAFO Lleida-Tarragona. Una iniciativa destinada a crear valor social i econòmic entre ciutats i territoris a través de l’anàlisi i intercanvi d’idees i visions. En paraules de l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, “compartim amb l’alcalde de Tarragona la voluntat de mirar endavant i de promoure el dinamisme econòmic. Un eix de país clau per a la recuperació de la nostra ciutat”. L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha remarcat la importància d’aquesta jornada, ja que “han posat a debat temes com el comerç, la indústria, la transició energètica sostenible i la mobilitat. Les dues ciutats som complementàries i tenim molt a aprendre l'una de l'altra. Aproximar les dues ciutats ha de ser una prioritat”. Així ho ha expressat en el transcurs de les jornades, destinades a posicionar la ciutat de Lleida i de Tarragona com a espais que reuneixen les característiques idònies per a invertir i desenvolupar iniciatives econòmiques.

Durant la jornada s’han realitzat taules rodones sobre com aprofitar els sectors estratègics, el futur del sector energètic i la sostenibilitat dels municipis o el Corredor Mediterrani, una infraestructura que ofereix oportunitats . Finalment, tant l’alcalde de Lleida com el de Tarragona han mantingut una conversa moderada per l’exdirector del Diari de Tarragona i La Mañana sobre els reptes de les dues ciutats.

Segells de reconeixement d'administració oberta