Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2021 Tarragona Turisme inicia amb un quadríptic de l'Amfiteatre una sèrie de publicacions per a públic familiar

Tarragona Turisme inicia amb un quadríptic de l'Amfiteatre una sèrie de publicacions per a públic familiar

Tarragona Turisme inicia amb un quadríptic de l'Amfiteatre una sèrie de publicacions per a públic familiar

Amb “Tarragona en Família” el Patronat Municipal de Turisme vol que els infants descobreixin de forma didàctica i participativa els espais patrimonials de la ciutat
Tarragona Turisme inicia amb un quadríptic de l'Amfiteatre una sèrie de publicacions per a públic familiar Imatge: Part interior quadríptic en català: "Amfiteatre de Tarragona. El gran espectacle"
05/08/2021

L’Amfiteatre de Tarragona és el protagonista del primer número de “Tarragona en Família”, una sèrie de publicacions adreçada al públic familiar amb què el Patronat Municipal de Turisme vol que els infants descobreixin de manera didàctica, participativa i divertida els espais patrimonials de la ciutat.

L’Amfiteatre de Tàrraco. El gran espectacle és el títol del primer número, dedicat a l’emblema de la Tàrraco romana. El quadríptic està editat en català, castellà, anglès i francès i surt amb una tirada de 15.000 exemplars: 6.000 en català, 6.000 en castellà, 1.500 en anglès i 1.500 en francès. El material es pot trobar ja des d’aquesta setmana al mateix Amfiteatre i a les oficines de Tarragona Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major 37.

La col·lecció està realitzada per la periodista Cristina Serret i l’il·lustrador Armand i en el primer número editat ja es poden trobar les característiques que definiran tota la sèrie. Els materials inclouen una breu informació sobre l’espai i un seguit d’activitats, preguntes i jocs per realitzar durant la visita amb l’objectiu que les famílies facin una descoberta activa del monument o recinte: que investiguin, busquin, llegeixin, preguntin… I, en definitiva, descobreixin l’espai des de tots els angles, des del patrimonial fins al cultural passant pels vessants festiu, gastronòmic o paisatgístic.

El material inclou també enllaços que remeten a recursos turístics digitals, com ara un QR a l’aplicació de realitat augmentada Imageen Tarraco. Paral·lelament, s’anima a les famílies a fotografiar-se a l’espai patrimonial i utilitzar el hashtag #TarragonaEnFamília per compartir l’experiència a les xarxes socials.

 

Enllaços a L’Amfiteatre de Tarragona. El gran espectacle:

-   Quadríptic Català

-   Quadríptic Castellà  

-   Quadríptic Anglès

-   Quadríptic Francès

Segells de reconeixement d'administració oberta