Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2021 Tarragona Turisme participa a la jornada 'FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente'

Tarragona Turisme participa a la jornada 'FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente'

Tarragona Turisme participa a la jornada 'FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente'

El desplegament a la ciutat de l’app de realitat augmentada Imageen serà presentat com un cas d’èxit
Tarragona Turisme participa a la jornada 'FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente' Imatge promocional de l’app Imageen Tàrraco.
31/03/2021

El Patronat Municipal de Turisme de Tarragona serà present el proper 7 d’abril, a partir de les 10 h, a la jornada FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente, que es podrà seguir en línia, prèvia inscripció. L’esdeveniment, organitzat per Braintrust i Imageen, analitzarà els canvis al turisme, com la tecnologia ha fet aparèixer un nou tipus de viatger i com poden les ciutats adaptar-se a la nova realitat i posicionar-se a través de la digitalització i la sostenibilitat.

Per desgranar els temes, hi haurà quatre ponències i una taula rodona amb professionals de les empreses tecnològiques Imageen i RTDI, la consultora Braintrust i els ajuntaments de Madrid i Tarragona. En el marc de les ponències, Tarragona serà presentada com un cas d’èxit en el desplegament de l’app de realitat augmentada Imageen, juntament amb Madrid.

Programa de la jornada ‘FU-TURISMO: Smart cities y el viajero inteligente’

  • 10 h. Obertura. Dessiré Ruiz, regidora de Turisme de l’Ajuntament d’Eivissa.
  • 10.10 h. “Claves para la estrategia y el reposicionamiento de los destinos turísticos en el nuevo entorno”. Ángel Butragueño, director de la divisió de Turisme a Braintrust.
  • 10.30 h. “Mejores prácticas: la solución Imageen + Braintrust”. Núria Canals, directora general d’Imageen, i Agustín Alcázar, senior manager a Braintrust.
  • 10.50 h. “Casos de éxito: Tarragona y Madrid”. Joana Conesa, Ajuntament de Tarragona (PMTT), i Iván González, Ajuntament de Madrid.
  • 11.10 h. “Oportunidades en Europa de apoyo a proyectos innovadores en el área de patrimonio y cultura”. Eva García, RTDI.
  • 11.30 h. Taula rodona: “Impacto y potencial de la digitalización para la mejora de los destinos”. Amb tots els ponents. Modera: José Manuel Brell, soci a Braintrust.
  • 12 h. Final de la jornada.
Segells de reconeixement d'administració oberta