Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 Arriben els 'Tastets de Tarragona' tots els dijous

Arriben els 'Tastets de Tarragona' tots els dijous

Arriben els 'Tastets de Tarragona' tots els dijous

Tarragona Turisme col·labora amb aquesta proposta que permet gaudir d’una degustació de platillo i copa a set restaurants de la ciutat
10/10/2022

El Patronat Municipal de Turisme col·labora a la ruta gastronòmica Tastets de Tarragona, organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona Ciutat i Raventós Codorniu, una iniciativa que ja està funcionant amb èxit a altres localitats de la comarca i arriba a partir d’aquest dijous a Tarragona per dinamitzar i potenciar la gastronomia de la ciutat. Així doncs, en el marc d’aquesta proposta, set establiments serviran platillos maridats amb vins i caves Raventós Codorniu a un preu de 6€ cada dijous a partir de les 19.30 h (horari condicionat per l'obertura de cada establiment).  

Com a promoció, totes les persones que completin el passaport que trobaran als establiments participants, rebran una ampolla Prèmium de regal. Per completar el passaport, cal haver degustat les set propostes dels restaurants. Els establiments participants són: Restaurant Sentits (Pl. de la Font, 25), La Cucafera ( Pl. Santiago Rusiñol, 5), Donosti (Pl. de la Font, 16), La Morada (Cuirateries, 20), Tabularium (Pl. del Fòrum, 6), Merceria 34 (Merceria, 34) i Gure Toki (Pl. del Rei, 4).   

Els restaurants protagonistes, les propostes setmanals, l’actualitat i les novetats de Tastets de Tarragona es podran consultar a la pàgina de Facebook i a l’Instagram @tastetsdetarragona.  

Segells de reconeixement d'administració oberta