Esteu aquí: Inici La ciutat Notícies Notícies Turisme i restauració 2022 'El Foraster' de TV3 visita el Serrallo

'El Foraster' de TV3 visita el Serrallo

'El Foraster' de TV3 visita el Serrallo

El barri mariner de Tarragona serà el protagonista del programa d’aquesta nit, rodat al juny amb l’assistència tècnica del Patronat Municipal de Turisme i la Tarragona Film Office
26/09/2022

Avui, dilluns 26 de setembre a les 22.35 h, TV3 emet el programa El Foraster dedicat al Serrallo. La gravació a un dels barris mariners de Catalunya, com l’ha distingit l’Agència Catalana de Turisme pels seus atractius gastronòmics, culturals i de tradició, es va realitzar entre els dies 5 i 8 de juny amb un equip de nou persones, i va comptar amb l’assistència tècnica del Patronat Municipal de Turisme i la Tarragona Film Office.

Entre els espais que visita El Foraster hi ha els molls pesquers de la Confraria de Pescadors, el Moll de Costa, la Marina Port Tarraco i el Port de Tarragona. Al monòleg final, enregistrat el 22 de juny al Refugi 1 del Moll de Costa, hi van assistir al voltant de 350 serrallencs i serrallenques.  

El Foraster, on Quim Maferrer recorre pobles i barris de Catalunya per conviure amb la seva gent durant 48 hores, és un programa que emet Televisió de Catalunya amb altes xifres d’audiència. En concret, el primer programa d’aquesta vuitena temporada va ser seguit per més de mig milió d’espectadors, aconseguint un 25,4% de quota.  

Segells de reconeixement d'administració oberta